.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Igra laži, 5. - 11. ožujka

igra laži - 15
,
hr_HR

Život je poput igre i svaka igra ima svoja vlastita pravila, ali igranje po pravilima ne znači i pobjedu, jer jedino što se zapravo računa u životu jest sreća. Ponekad jedina razlika između dva protivnika jest kome se sreća više osmjehnula.

22. ep. - 5. ožujka

Orhan je napokon zatvoren i zasad ne može više proganjati Kerema i Sirmu. Firat ne može vjerovati u kakvog se čovjeka pretvorio njegov prijatelj Kerem, koji iskorištava bolesnu Šebnem i ostavio je svoju trudnu djevojku. Kerem tvrdi da mu je teško živjeti u laži jer razumije kakvo zlo čini svima. Šebnem Azri priča o tome kako joj je lijepo živjeti s Keremom i koliko su zaljubljeni, no Azra postane ljuta. Kaže joj da je Kerem njezin dečko, no Šebnem se sruši i izgubi svijest. Neslihan je ljuta na Azru, krivi je što je dopustila Šebnem da ide u šetnju u njezinu teškom stanju. Liječnik im kaže da Šebnem ima trideset posto šanse da preživi. Edže se pokušava vratiti Džanu, no on je odbija, pa se Edže zaklinje da će se osvetiti njemu i Neslihan zbog svega što su joj učinili. Hoće li Edže uspjeti u svojem naumu?

23. ep. - 6. ožujka

Azra je šokirana kada joj Kerem kaže da voli Šebnem i da ne želi više biti s Azrom. Šebnem se osjeća bolje i vraća se kući s Keremom. Kerem shvati da je zaboravio baciti pismo kojim napušta Šebnem, koje je napisao pod Azrinim pritiskom. Neslihan slučajno pronađe to pismo i pročita ga. Što će Neslihan poduzeti u vezi toga? Kerem je u panici jer ne može pronaći pismo. Džan pati jer nikako ne može doći do Azre, nestala je i dala je otkaz u klubu, a ni ne javlja se na telefon. Ne želi odustati i traži je posvuda, čak i Kerema traži njezinu adresu, no Kerem mu je ne želi dati. Neslihan poziva svoju sestru da neko vrijeme živi u njihovoj kući kako bi držala Kerema na oku i razotkrila njegove skrivene planove. Za to vrijeme, Šebnem ne zna što se zaista događa i sretna je što je ponovno kod kuće s obitelji i suprugom.

24. ep. - 7. ožujka

Džan i Azra su na romantičnoj večeri. Džan joj priznaje da je svjestan glasina koje kruže o njemu, no uvjerava Azru da se ne mora brinuti da će je povrijediti. Do kraja večeri, njih se dvoje zbliže i jasno je da će se njihova veza razvijati dalje od običnog prijateljstva. U međuvremenu, Edže nastavlja sa svojim planom kojim želi ukaljati Džanovu obitelj i ucijeni Džana snimkom koja bi mu mogla uništiti ugled. Neslihan govori Džanu da je najbolje da prekine sve veze s Azrom. Hakan dolazi k Šebnem kako bi se pomirili, no uskoro dolazi Kerem i pobijesni. Što će Kerem učiniti? Hoće li ga Hakan raskrinkati? Neslihan dogovara sastanak nasamo s Hakanom. Što Neslihan želi od njega? Ono što će uslijediti neugodno će iznenaditi i Džana i Kerema, koji će se po prvi puta naći na istoj strani sukoba. Neslihan i samu uskoro očekuje neugodno iznenađenje u uredu koje će joj prirediti Džan.

25. ep. - 8. ožujka

Džan Azri izjavljuje ljubav i zaprosi je. Azra pristaje, iako je svjesna da njezini osjećaji nisu ravni Džanovima. Glavni joj je motiv učiniti Kerema ljubomornim i zagorčati mu život kao što je to on učinio njoj. Šebnem je prestala uzimati lijekove jer želi zatrudnjeti s Keremom. Uvjerena je da je zauvijek pobijedila bolest i želi započeti novi život sa svojim voljenim suprugom. Šebnem nenajavljeno posjeti Sirmu i poziva je na večeru u svoj dom. Ondje se osjeća neugodno jer se Šebnem previše trudi oko nje. Usto je svjesna ju je upravo Šebnem spasila od beskućništva i sačuvala joj krov nad glavom. Kako će večer završiti? Hoće li Šebnem požaliti što ju je pozvala na obiteljsku večeru? Džan se ponaša sumnjivo i Neslihan osjeća da je njegovo ponašanje povezano s Azrom. Džan joj zasad ne želi otkriti ništa.

26. ep. - 9. ožujka

Hakan se predomislio i ipak želi surađivati s Edže kako bi vratio Šebnem u svoj život. Edže promatra što Džan radi u uredu i o svemu obavijesti Neslihan, kojoj je sumnjivo njegovo ponašanje. Još ne zna da se Džan i Azra planiraju vjenčati u tajnosti. Hoće li saznati na vrijeme kako bi spriječila njihovo vjenčanje? Šebnem je jako povrijeđena nakon večere na kojoj je Sirma svima rekla kako se Kerem oženio za nju samo zbog novca. Otvoreno pita Kerema je li to istina. Kerem joj priznaje da ga je u početku zaveo njezin novac, no kaže joj kako ju je ubrzo zaista zavolio. Hoće li mu Šebnem povjerovati? Hoće li mu oprostiti što joj je lagao? Orhan želi vidjeti Kerema. Želi se nagoditi s njim i objasniti mu zašto je maltretirao njega i njegovu majku. Hoće li ga Kerem posjetiti u zatvoru i saslušati ga? Muzejen planira upropastiti Azrino i Džanovo vjenčanje jer nije pozvana na proslavu. Koji je njezin plan? Hoće li uspjeti upropastiti njihov veliki dan?

27. ep. - 10. ožujka

Neslihan prekida Džanovo i Azrino vjenčanje i prijeti Džanu da će mu oduzeti novac i posao u tvrtci ako nastave s vjenčanjem. Džan još nikad nije volio nekoga kao što voli Azru, pa je siguran da mu ne treba novac za sretan život. Nastavljaju s vjenčanjem na Neslihanino iznenađenje. Kerem je bijesan nakon što sazna da mu je Orhan brat. Ne može vjerovati i suočava se s majkom, koja mu priznaje da je istina sve što mu je ispričao Orhan. Sirma se kaje zbog svoje pogreške, no Kerem je i dalje ljut na nju. Kerem se nalazi sa Šebnem i moli je da ponovno pokušaju biti zajedno, ali ovoga puta bez laži. Može li mu Šebnem ponovno vjerovati nakon što ju je povrijedio svojim obmanama? Firat obavijesti Kerema da se Azra udala. Kerem je u šoku, nikako nije očekivao ovakve vijesti tako brzo nakon što je prekinuo s Azrom. Šebnem odlazi k liječniku koji je iznenadi lijepom viješću. Što je to Šebnem saznala? U međuvremenu, Džan svojim postupcima neugodno iznenadi Neslihan, koja ne može vjerovati za što je sve Džan sposoban samo zbog Azre.

28. ep. - 11. ožujka

U finalu serije 'Igra laži', Kerem još uvijek pokušava uvjeriti Šebnem da je zaista voli, premda je njihova veza okaljana lažima od samog početka. Šebnem je odlučna u tome da zadrži dijete, iako trudnoća za nju može značiti i smrt. Neslihan odluči oduzeti Džanu sav novac i time ga natjerati da ostavi Azru. Džan je prisiljen birati između lagodnog života i Azre. Koga će Džan na posljetku odabrati? U međuvremenu, Azra će se potruditi dokazati Neslihan da zaista voli njezina sina i da nije s njim samo zbog obiteljskog bogatstva i lagodnog života. Orhan je ponovno na slobodi i ne želi oprostiti Keremu i njegovoj majci. Hoće li nastaviti sa svojim planom da uništi njihovu obitelj? Hoće li u završnici serije Azrine i Keremove laži napokon biti razotkrivene?

Seriju 'Igra laži' ne propustite gledati od ponedjeljka do nedjelje u jutarnjem terminu na Domi TV.

 Tagovi