.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Hit dokumentarne reality serije od ovoga tjedna na Doma TV-u

Čovjek protiv divljine 1. sezona - 15
,
hr_HR

Uzbuđenje, odvažnost, dinamičnost i avanturu gledatelji će moći od ovoga tjedna potražiti na Doma TV-u, koja premijerno kreće s emitiranjem svjetski popularnih dokumentarnih reality serija.

Tako će gledatelje jedan od najizdržljivijih ljudi na svijetu, Bear Grylls, provesti kroz zabačene destinacije kao što su Istočne Alpe, afričke ravnice i američki Everglades prepun aligatora. Koristeći se pritom iskustvom koje je stekao kao pripadnik britanske mornarice, planinar i iskusni pustolov, Bear Grylls pokazat će kako preživjeti u najekstremnijim uvjetima. Služeći se posebnim tehnikama preživljavanja kako bi pronašao izlaz iz divljine, u realityju 'Čovjek protiv divljine' Bear se penje strmim liticama, snalazi se na divljim vodama i u ledenim pukotinama, nailazi na zmije, pauke i grabežljivce te traga za hranom: od crva i sirove ribe do korijena i bobica.'Smrtonosni ulov' gledatelje upoznaje s najopasnijim poslom na planeti: lovom na rakove na zaleđenom aljaškom Beringovu moru. Ovi se prekaljeni pustolovi bore s arktičkim vremenom, brutalnim valovima, satom koji otkucava i međusobno, kako bi došli do ulova. Rakolovci imaju mentalni sklop pirata – velik rizik donosi veliku zaradu—a stalne su ozljede samo dio posla. To je suvremena zlatna groznica iz koje se možda nikad neće vratiti.Gledatelji će imati priliku upoznati se s još jednim od najopasnijih poslova na svijetu u seriji 'Kraljevi leda'. Priča je to o pustolovini, ustrajnosti, ljudskoj domišljatosti i, najviše od svega, opasnosti. Svakoga dana vozači kamiona kreću zaleđenim cestama i nose glavu u torbi. O jednoj pogrešnoj procjeni ceste, nevremenu ili previđenoj opasnosti na cesti može ovisiti hoće li preživjeti ili poginuti. Propadne li kamion kroz led i potone u ledenu vodu, vozač kamiona ima manje od jedne minute prije nego što se nasmrt smrzne.

Kako to izgleda kada se ekipe natječu jedni protiv drugih kako bi kupili sadržaj golemih kontejnera koji dolaze iz cijeloga svijeta, a da pritom ne znaju što je unutra, doznat ćemo u uzbudljivoj seriji 'Kontejnerski ratovi'. Osvajač svakoga kontejnera zatim procjenjuje vrijednost kupljenoga kontejnera mnogo detaljnije i zaključuje koliko će na njemu zaraditi ili izgubiti. Samo najlukaviji mogu zaraditi na aukcijama brodskih kontejnera. Mnogo je novca u pitanju pa ovo nije igra, već pravi rat.Ne propustite uzbudljive nastavke novih serija i doživite avanture glavnih protagonista na Doma TV-u!

 Tagovi