novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Glades, 5. - 9. lipnja

Glades - 24
,
hr_HR

U kriminalističkoj seriji 'Glades' glavnu ulogu ima Matt Passmore koji utjelovljuje lik Jima Longwortha – privlačnog i briljantnog detektiva za ubojstva s kojim je teško pronaći zajednički jezik.

6. ep. - 5. lipnja

Longworth istražuje niz ubojstva dok Carlos i Daniel nadljudskim naporima pokušavaju spasiti živote od uragana koji prijeti Floridi.

7. ep. - 6. lipnja

Pacijent s ozljedom glave tvrdi da je vidio kako je njegov dvojnik počinio ubojstvo. Longworth otkriva da je žrtva Lisa živjela dvostrukim životom. Radila je na crno kao konobarica pokušavajući pobjeći od dominantnog muža. Sada mora pročešljati poveći popis osumnjičenih kako bi pronašao pravog ubojicu.

8. ep. - 7. lipnja

Vidovnjak je ubijen u sablasnom gradiću Cassadagi koji su prije stotinu godina osnovali mediji i vidovnjaci. Bivši medij pomaže Longworthu u istrazi te ga malo preplaši kad ga upozori da će netko blizak njemu umrijeti. U međuvremenu Calliena prijateljica Heather pita Longwortha da joj bude pratnja na zabavi Calliena medicinskog fakulteta.

9. ep. - 8. lipnja

Dobro odjeveni, bezobzirni odvjetnik za rastave čini se da je ustrijeljen, izboden i možda čak otrovan. Očigledno se mnogima zamjerio. Preplašeni Jeff moli Longwortha za pomoć kad pomisli da se sumnjivi čovjek noću mota oko njegove kuće.

10. ep. - 9. lipnja

Voditelj indijanskog kasina Blues Rock, vrhunske kockarnice koju krase rock 'n' roll suveniri vrijedni milijune dolara, padne kroz stakleni krov ravno na stol za rulet. Je li riječ o samoubojstvu ili zločinu? Jim surađuje s pametnom i seksi indijanskom policajkom Josie Tigertail zbog čega je Callie ljubomorna.

 


 Tagovi