.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Glades, 29. svibnja - 2. lipnja

Glades - 15
,
hr_HR

U kriminalističkoj seriji 'Glades' glavnu ulogu ima Matt Passmore koji utjelovljuje lik Jima Longwortha – privlačnog i briljantnog detektiva za ubojstva s kojim je teško pronaći zajednički jezik.

1. ep.

Ovo je proceduralna policijska serija o detektivu iz odjela za ubojstva koji se preseli u uspavani zabačeni gradić Palm Glade u Floridi u potrazi za životom drukčijim od onog u čikaškoj policiji. No ubrzo otkriva da ovaj gradić kraj nacionalnog parka Everglades i nije toliko idiličan jer nailazi na niz ubojstava.2. ep.

Lagani život završava kad obezglavljenu ženu pronađu u potoku. Longworth istražuje zločin i otkriva činjenice odlučan dovesti ubojicu pred lice pravde.3. ep.

Jimov i Callien sin Jeff naiđe na napušteni zrakoplov u kojem je truplo. Ispostavi se da je žrtva umirovljeni specijalac koji je honorarno radio kao instruktor letenja. Trag vodi Longwortha do seksi studentice koja proučava egzotične ptice, bogatog i moćnog dilera droge i braće koja uživaju letjeti.4. ep.


Gradić Pahokee priprema se za godišnji srednjoškolski Muck Bowl koji privlači pozornost cijele zemlje jer su mnogi igrači iz nacionalne nogometne lige igrali baš u toj utakmici. Kad nekoliko dana prije velike utakmice u polju šećerne trske pronađu tijelo poslovnog čovjeka, Longworth mora otkriti tko ga je želio mrtva.5. ep.

Carlos je žrtva krađe identiteta, a kradljivac je otkriven kad netko prijavi Carlosovu smrt. Longworth prati žrtvu do lažne Carlosove djevojke, doktorandice socijalne antropologije koja proučava niz subjekata koji su emocionalno vezani za nju, a svaki bi mogao biti ubojica.


 Tagovi