novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Glades, 12. - 17. prosinca

img placeholder
,
hr_HR

Nakon što je Callie odlučila ostati u Palm Gladeu kako bi bila s Jimom, njihov je odnos odmah stavljen na kušnju kad shvati da će joj nalaženje posla biti teže nego što je zamislila.

3. sez., 9. ep. - 12. prosinca

Osvajač 80 milijuna dolara na floridskoj lutriji pronađen je ubijen na udaljenom otoku u Islandiji. Jim i Jennifer moraju razotkriti krvnu osvetu koja traje već deset godina između žrtve i jedinog stanovnika otoka. Miranda odvlači Callie od učenja za ispite na zabavu nakon medicinskoga kongresa, no Jim sve teže i teže uspijeva doći s njome u kontakt.

3. sez., 10. ep. - 13. prosinca

Na dan kad Callie polaže završni ispit Jim rješava slučaj ubojstva poslovne žene koja je pokrenula novu modnu liniju surferske odjeće i ponudila je sponzorstvo mladom mjesnom surferskom prvaku. Jim je frustriran jer Callie ne razgovara s njime, a suosjećajna Jennifer pokušava ga utješiti. Suočen je s nesigurnom budućnošću u kojoj ga Callieina karijera u Atlanti sve više udaljava od života s njom u Palm Gladeu. Jim shvaća da mora donijeti odluku o smjeru u kojem će taj odnos krenuti.
 4. sez., 1. ep. - 14. prosinca

Kad u ukletoj kući na plantaži pronađu truplo bogate nasljednice, Jim mora riješiti priču o duhovima staru 150 godina.


 

4. sez., 2. ep. - 15. prosinca

Ubojstvo manekenke koja je promovirala rum poznatog proizvođača odvodi Jima u seksi, no opasan svijet promoviranja alkoholnih pića kako bi pronašao ubojicu.


 

4. sez., 3. ep. - 16. prosinca

Dok Jim traži ubojicu koji je sredio vlasnika lanca restorana s jelima s roštilja, Daniel se natječe u pripravljanju jela s roštilja, a najveći mu je protivnik njegov brat Drew.
4. sez., 4. ep. - 17. prosinca

Zbog smrti stripera Jim traži isporučitelje golih tijela i žene koje ih žele.
 


 Tagovi