Gas do daske, 26. - 27. siječnja

Gas do daske
,
hr_HR

Serija prati dva naoko nespojiva policijska partnera, brzom na jeziku i nekonvencionalnom detektivu LAPD-ja i staloženom detektivu iz Hong Konga koji uvijek postupa prema pravilima.

5. - 6. epizoda - 26. siječnja

Kad Leejeva sestra Kim (Jessika Van) riskira život kako bi mu dojavila da banda Quantou krijumčari žene u Los Angeles, Lee prikuplja informacije o planovima bande bez Carterova znanja. U gostujućim ulogama gledamo Kirka Foxa kao Donovana i Steelea Gagnona kao Derricka.


Nakon ubojstva učenika Carter i Lee odlaze na tajni zadatak u elitnu srednju školu gdje saznaju da je žrtva zapravo policajac koji je istraživao drogu na kampusu.
 

7. - 8. epizoda - 27. siječnja

Nakon sprječavanja pljačke kombija na autocesti, Carter i Lee otkrivaju da bi to mogla biti proba za veću pljačku, no ne mogu se usuglasiti oko osumnjičenih.


Očarani Carter zamoli Leeja da mu pomogne s predivnom svjedokinjom Ninom (Janel Parrish – Slatke male lažljivice) koju štite prije nego što će svjedočiti protiv zastrašujućeg bivšeg šefa. U gostujućoj ulozi gledamo i Kirka Foxa kao Donovana, Andrewa Patricka Ralstona kao Billa Hermana i Carissu Blades kao Jessicu Herman.

 

Seriju 'Gas do daske' ne propustite gledati subotom i nedjeljom u večernjem terminu na Domi TV.Tagovi