Gas do daske, 19. - 20. siječnja

Gas do daske
,
hr_HR

Serija prati dva naoko nespojiva policijska partnera, brzom na jeziku i nekonvencionalnom detektivu LAPD-ja i staloženom detektivu iz Hong Konga koji uvijek postupa prema pravilima.

1. - 2. epizoda - 19. siječnja 

U premijernoj epizodi serije dolazi do sudara kultura i osobnosti kad staloženi detektiv iz Hong Konga koji sve radi po pravilima i odvažni detektiv iz Los Angelesa istražuju krađu kineskih predmeta u Los Angelesu. Detektiv Lee suzdržani je i časni detektiv i k tomu vrsni poznavatelj borilačkih vještina i munjevitih pokreta koji dolazi u Los Angeles osvetiti navodnu smrt sestre Kim i saznati više o njezinim vezama s kineskom zločinačkom organizacijom. Detektiv Carter s druge je strane drski murjak koji voli igrati po vlastitim pravilima. Iako svoju šeficu kapetanicu Lindsay Cole često izluđuje, ona je svjesna da je on sjajan detektiv koji postiže rezultate. Dvojici pomaže narednica Didi Diaz, Carterova prijateljica i bivša partnerica koja se ne ustručava ukoriti ga. Potajno im kao doušnik pomaže Carterov rođak Gerald, sitni kriminalac koji se druži s opakom ekipom. Čak i kad dođe do sudara kultura i osobnosti, Carter i Lee ne mogu poreći da su izvrstan tim i teška srca moraju priznati da su katkad različite osobe najbolji partneri.
Nakon što uhite Geralda jer je nosio skupi sat ukraden u pljački koja je završila ubojstvom, Carter izvuče rođaka iz zatvora kako bi iskoristio njegove ulične kontakte i otkrio ubojice. U gostujućoj ulozi gledamo Kirka Foxa kao Donovana.

3. - 4. epizoda - 20. siječnja

Kad mladi crtač grafita svjedoči ubojstvu detektiva, Carter i Lee moraju ga pronaći kako bi dokazali da je odgovoran dobro poznati kriminalac.

Kad dvoje naoko nepovezanih ljudi dobije sličnu poruku, a zatim ih u roku od 24 sata ubije bomba, Carter i Lee pomoću slabih tragova pokušavaju identificirati bombaša prije nego što opet napadne.

Seriju 'Gas do daske' ne propustite gledati subotom u večernjem terminu na Domi TV.

 Tagovi