.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Gas do daske, 1. sezona

Gas do daske
,
hr_HR

SUB - NED 23.45

(Rush Hour), SAD, 2016., humoristična serija

Tvorci serije: Bill Lawrence, Blake McCormick

Izvršni producenti: Bill Lawrence, Blake McCormick, Steve Franks,
Arthur Sarkissian, Brett Ratner, Jeff Ingold, Toby Emmerich

Glume:
Justin Hires … detektiv Carter
Jon Foo … detektiv Lee
Aimee Garcia … narednica Didi Diaz
Page Kennedy … Gerald
Wendie Malick … kapetanica Lindsay Cole

O glumcima:

JUSTIN HIRES
(detektiv Carter)
Hires, rođen u St. Petersburgu na Floridi, oduvijek je imao dar za nasmijavanje drugih. Već od najranije dobi počeo je brusiti zabavljačke vještine, a s 13 godina postao je najmlađi član glumačke družine Shakespeare in the Park. Maturirao je u glumačkoj srednjoj školi Gibbs, a nakon mature otišao je u Atlantu gdje je pohađao Clark Atlanta University. MTV ga je otkrio na radio-postaji kampusa, a angažirali su ga kao videojockeya na svojoj sveučilišnoj televiziji mtvU. Hires je završio studij s odličnim uspjehom i postao prvostupnik masovnih medija, televizije i filma.
Hires se pojavio u popularnoj skeč-seriji 'Key & Peele', a diljem SAD-a nastupa kao stand-up komičar. Na televiziji smo ga gledali u ulozi u serijalu skrivene kamere 'Disaster Date' i u ulozi u skeč-seriji 'In the Flow with Affion Crockett'.

JON FOO
(Detektiv Lee)
Engleski glumac vješt u borilačkim vještinama i kaskader koji je započeo karijeru u cirkusu, Foo je sin Kineza iz Singapura i Irkinje iz južne Irske rođen u Londonu. S osam godina počeo je trenirati kung-fu, no tek je s 15 ozbiljno počeo učiti wushu u školi za borilačke vještine. Poslije je u svoj stil uključio tajlandski i zapadnjački boks. Fooa je otkrio lovac na talente na treningu u mjesnoj teretani te je postao dio London Chinese Acrobats, skupine koja spaja kinesku cirkusku tradiciju sa suvremenim stilovima i plesovima. Tamo su njegove borilačke vještine primijetili mnogobrojni te je nakon školovanja započeo samostalnu karijeru.
Foo, najpoznatiji po ulozi Jina Kazame u akcijskom filmu iz 2010. 'Tekken', također je glumio u 'Bangkok Revenge' na Tajlandu, 'House of Fury', 'Left 4 Dead', 'Life' i kratkom filmu 'Street Fighter: Legacy'. Foo se također pojavio u filmu 'Univerzalni vojnik 3' kao jedan od vojnika prve generacije. Foo je radio kao kaskader u filmovima 'Batman: Početak', 'Zaštitnik na Tajlandu' te 'Mit u Hong Kongu'.

AIMEE GARCIA
(Narednica Didi Diaz)
Glumica meksičkog i portorikanskog podrijetla, Garcia je rođena i odrasla u Chicagu. Debitirala je u industriji zabave u ranoj dobi od sedam godina kao profesionalna plesačica u 'Pepeljugi' u Auditorium Theatreu u Chicagu. S 12 godina već je imala 20 nastupa na mjesec kao Klara u 'Orašaru'. To je dovelo i do snimanja prve reklame. Uspjeh u čikaškom kazalištu pružio joj je priliku natjecati se za naslovnu ulogu u filmu Baza Luhrmanna 'Romeo i Julija', a uskoro zatim borila se i za naslovnu ulogu u filmu 'Selena'. Iako je uloga na kraju pripala Jennifer Lopez, toliko se proslavila da je s Normanom Learom potpisala dvogodišnji ugovor za Paramount TV. Garcia je istodobno diplomirala ekonomiju, novinarstvo i francuski jezik na sveučilištu Northwestern University. Tamo je pokrenula vlastiti kazališni kurikulum te spojila pjevački i plesni talent kako bi dobila glavnu ulogu Diane Morales u mjuziklu 'A Chorus Line' za brodvejsku koreografkinju Mitzi Hamilton. Nakon diplome preselila se u Los Angeles i dobila stalnu ulogu u seriji 'Greetings from Tucson'.


PAGE KENNEDY
(Gerald)
Kennedy je tekstopisac, komičar, glumac u Shakespeareovim dramama, pisac i aktivi član društvenih medija. Kako potječe s opasnih ulica Detroita, proveo je rano djetinjstvo u teškom okruženju. U dobi od sedam godina s rapom ga je upoznao stariji brat s kojim je slušao izvođače kao što je Kurtis Blow. Kennedyja je nadahnula ta vrsta glazbe, ali najvažnije, u rapu je pronašao način izražavanja za kojim je žudio. Brzo je stekao reputaciju najboljeg repera u svojoj osnovnoj školi kao i poslije tijekom srednje škole i studija, posebno kad je nekoliko puta posjetio slavni detroitski Hip-Hop Shop.
Kennedy je završio srednju školu, a zatim i studij. Tamo je otkrio ljubav prema Shakespeareu i poziv prema glumi, karijeri koju je odlučio nastaviti kad se preselio u Los Angeles. Izgradio je impresivan životopis od uloga u filmovima kao što su 'Specijalci' i televizijskim serijama 'Kućanice', 'Blue Mountain State' i 'Trava' u kojoj je njegov lik U-Turn postao miljenik publike. Kennedy je također dobio ulogu policajca Franka Mota u dramskoj seriji 'Backstrom' s Rainnom Wilsonom.


WENDIE MALICK
(kapetanica Lindsay Cole)
U sedam sezona humoristične hit-serije 'Just Shoot Me!' Malick je glumila Ninu Van Horn, pokvarenu bivšu manekenku i modnu urednicu, za što je jedanput nominirana za Emmyja i dvaput za Zlatni globus. Zatim je dobila ulogu u posljednjoj sezoni 'Frasiera'. U novije vrijeme glumila je pet puta rastavljenu bivšu zvijezdu sapunica u seriji 'Hot in Cleveland'. Ostale serije u kojima smo je gledali su 'Big Day', 'Good Company' i 'Dream On'. Gostovala je u serijama 'CSI', 'Dosjei X', 'Zakon u L. A.-u', 'Njujorški plavci', 'Seinfeld', 'Cybil' i 'Zakon i red'.
Igrani filmovi u kojima je Malick glumila su: 'Ljetna avantura', 'Tajni snovi jedne šopingholičarke', 'Zebra trkačica', 'Američki predsjednik', 'The Emperor’s New Groove', 'Na rubu', 'Trojanski ratovi', 'Bugsy', 'A Little Seks', i kultni klasik 'Mr. Mike’s Mondo Video'.

Više o novoj uzbudljivoj akcijskoj seriji saznajte na 'Gas do daske'.
 Tagovi