Fred i Barney, 23. - 29. travnja

fred and barney show
,
hr_HR

Vratimo se zajedno u kameno doba s avanturama urnebesne obitelji Kremenko i njihovih prijatelja.

1. sez., 9. ep. - 23. travnja

Fred i Barney odlaze u ribolov na otok navodno opsjednut vukodlakom. No kad stignu, nevrijeme ih prisiljava da ostanu u kolibi ljubaznog starca, jedinog stanovnika otoka.


1. sez., 10. ep. - 24. travnja

Fred doznaje da je naslijedio bogatstvo od plemića prema kojem je bio ljubazan dok je prerušen radio u kamenolomu. Napetost raste kad dozna da nije jedini nasljednik i da sve dobiva pobjednik natjecanja.

1. sez., 11. ep. - 25. travnja

Fred smatra da je zbog "moderne" tehnologije život prelagan i dosadan pa pokušava živjeti kao "staromodan" špiljski čovjek iako nema prakse s tim.

1. sez., 12. ep. - 26. travnja

Fred i Barney kupe C. B. radiouređaje kako bi razgovarali dok voze, ali frka nastane kad ih previše napune.


1. sez., 13. ep. - 27. travnja

Dva člana slavnog rokerskog benda Praljudi stižu u Kamengrad u sklopu koncertne turneje. Kada čuje da g. Škriljevko želi s njima upoznati suprugu za njezin rođendan, Fred pokušava to srediti. Nije uspio pa on i Barney utjelovljuju rokere.

1. sez., 14. ep. - 28. travnja

Fred i Barney spasili su nakon prometne nesreće par, a to su preobraženi grof Rockula i njegova nova supruga "Poopsie". Iako ga se Fred i Barney i dalje strašno boje, Rockula kaže da je njihov dužnik i nastoji se s njima sprijateljiti da postanu "braća po krvi".


1. sez., 15. ep. - 29. travnja


Čarobnjak ispere Fredu mozak i uvjeri ga da je golema kokoš. Barney slučajno ponovi isti postupak s Fredom i još nekoliko osoba sve dok ne shvati da mu je jedina opcija naći čarobnjaka.

Crtanu seriju 'Fred and Barney Show' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV.
 Tagovi