.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Fred & Barney Show, 9. - 13. listopada

fred and barney show
,
hr_HR

Vratimo se zajedno u kameno doba s avanturama urnebesne obitelji Kremenko i njihovih prijatelja.

13. ep. - 9. listopada

Ljubomoran zato što Wilmu i Betty privlači slavna holikamena zvijezda Clark Gravel, Fred zdušno počne vježbati kako bi stekao dobru formu i zadivio svoju ženu.

14. ep. - 10. listopada

Cijene strašno rastu, a g. Škriljevko smanjio im je plaće jer je pogrešno shvatio kad su zatražili povišicu. Fred i Barney rade razne honorarne poslove da nadoknade umanjene prihode, a pritom iz ponosa izbjegavaju da ih vidi g. Škriljevko.

15. ep. - 11. listopada

Wilma kupi ljubimca psetosaura bez Fredova odobrenja, što uzrokuje bezbroj problema, posebice kada Fred pokuša patentirati recept za hranu ne znajući da je psetosaurova. U međuvremenu Dino postaje ljubomoran na ljubimca psetosaura i Fred dobiva policijsku prijavu.

16. ep. - 12. listopada

Tijekom ribolova Fred slučajno nađe duha u boci koji se pretvori u njihova slugu i ispunjava želje. No ispalo je da im više stvara nevolje negoli koristi. Epizoda se referira na klasične bajke o Aladinu i Pinokiju.

17. ep. - 13. listopada

Kako bi izbjegli odlazak na operu, Fred i Barney vode Wilmu i Betty na safari u zemlji dinosaura. No Fred nije poslušao upozorenje s oglasne ploče o zabrani izlaska iz vozila. Fred i Barney zaglave u gnijezdu pterodaktila iz kojeg pokušavaju odletjeti da bi se spasili.

Crtanu seriju '
Fred and Barney Show' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV!

 Tagovi