.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Forever, 11. - 15. prosinca

forever
,
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi 'Forever', novu mističnu dramsku seriju o 200-godišnjem mrtvozorniku koji pokušava otkriti u čemu je tajna njegove besmrtnosti.

1. ep. - 11. prosinca

U prvoj epizodi dramske serije mrtvozornik dr. Henry Morgan (Ioan Gruffudd) pokušava razriješiti misterij svoje besmrtnosti. U glavnim su ulogama i Alana de la Garza i Judd Hirsch.

 2. ep. - 12. prosinca

Kako bi riješili zločin, Henry i Jo analiziraju proturječne dokaze u slučaju smrti skakača s mosta. Osim toga, osoba iza Henryjeva tajanstvenog poziva obznanjuje mu zapanjujući trag koji vodi do njegova identiteta.

3. ep. - 13. prosinca

U međuvremenu, bez Henryjeva znanja, Abe bi volio opet biti mlad i mladolik te razmišlja o tome da iskuša „Aternu“. Osim toga, Henry doznaje da, bez obzira na to koliko godina imaš, svaki dan i sat moraš živjeti kao da ti je posljednji. U gostujućim ulogama su ERIC MORRIS („Blue Bloods“) kao dr. James Carter i MATHER ZICKEL („Kuća laži“, „Newsreaders“) u ulozi dr. Fredericka Gardnera.

Henry i Jo istražuju unosnu prijevaru koja navodno ljudima omogućava pristup fontani mladosti. Umjesto toga, Henry i Jo istražuju smrtne slučajeve uslijed trovanja skupim napitkom.4. ep. -14. prosinca

Smrt naizgled okrutne žene i glave jedne od najimućnijih i najstarijih njujorških obitelji (KATHLEEN CHALFANT) Henryja vraća u sretnija vremena.

5. ep. -15. prosinca

Zamršena istraga uključuje prljave dogovore između trgovca nekretninama i društvenog organizatora, a u igri su milijuni dolara. Abe kuha večeru za sebe, Henryja i Jo.

Seriju 'Forever' pratite u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi