Pročitajte što je glumački kolega Kevin Costner rekao o ovoj filmskoj i pjevačkoj divi...

Upravo je Kevin costner inzistirao da Whitney houston glumi u jednom od najvećih klasika romantičnih drama – Tjelohranitelju. Ovo je bila prva uloga pjevačice na filmu.



Također, glumac i producent filma, inzistirao je na tome da pjevačica pokaže svoje glasovne sposobnosti u punom sjaju – otud i ideja da hit "I Will Always Love You" otpjeva a capella, odnosno, bez glazbene pratnje.

Od 2015. Godine, s više od 37 milijuna prodanih albuma, film ima najprodavaniji soundtrack na svijetu.



Whitney i Kevin su na snimanju filma postali iznimno bliski. Houston je Costneru držala pjevačke lekcije, dok je on zauzvrat njoj davao glumačke savjete. Kao najvažniju stvar koju joj je savketao. Whitney je istaknula glumu očima. Komunikaciju i izražavanje očima Whitney je kasnije počela primjenjivati u glazbenim spotovima.

Snimanje filma joj je u određenim trenucima vrlo teško padalo, naime, Whitney je pretrpila pobačaj za vrijeme snimanja filma.



Nakon što je saznao da je preminula, priznao je kako je bio vrlo šokiran. Njegov govor na sprovodu bio je vrlo dirljiv:

'Whitney koju sam ja poznavao stremila je uspjehu unatoč svjetskoj slavi. Svakog dana se svjedno pitala: Jesam li ja dovoljno dobra? Jesam li dovoljno lijepa? Hoću li im se svidjeti?' i dodao je – 'Whitney kada bi me sada čula, rekao bih ti: Ti nisi samo dovoljno dobra, ti si odlična. Ne samo da si lijepa, prelijepa si. I ljudima se nisi samo sviđala, Whitney, voljeli su te.'

Film 'Tjelohranitelj' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju