.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ekstremni scenariji u 'Preživljavanju udvoje'

Preživljavanje udvoje 1. sezona - 3
,
hr_HR

Nova dokumentarna serija, od 20. travnja na Doma TV-u!

Gledatelji Doma TV-a od 20. travnja imaju priliku pratiti novu dokumentarnu seriju o dvojici stručnjaka za preživljavanje u divljini. Cody Lundin i Dave Canterbury pred kamerama će demonstrirati svoje vještine i filozofije preživljavanja u prirodi, a očekuju ih različiti ekstremni scenariji – od vruće pustinje i napuštenog otoka do surove džungle i smrtonosnih močvara.Stručnjaci za preživljavanje Cody Lundin i Dave Canterbury prave su suprotnosti:

-> Cody Lundin je stručnjak za opstanak koji je prošao indijansku obuku i minimalističkim samodostatnim vještinama podučava polaznike u njegovu domu, duboko u pustinji Arizone. -> Dave Canterbury je svoje vještine preživljavanja stekao u vojsci te je to stečeno znanje pretočio u filozofiju preživljavanja pod nazivom “Pathfinder” — bitka s prirodom koja omogućava opstanak u bilo kojoj situaciji. Najpoznatiji je po objavljivanju popularnih isječaka o preživljavanju na internetu. Udruženi prvi put, dovest će se u nezavidne situacije.

 

Kao lokacije snimanja biraju se različiti tereni po cijelom svijetu, kojima je zajedničko da se idilična priroda, ako je ne poznajemo i ne poštujemo, brzo pretvara u po život opasno okruženje. Tako je jedna epizoda serije snimana u Hrvatskoj, točnije na Velebitu.

Osnovna pravila preživljavanja su naći sklonište, vodu, hranu i pomoć. Sve ostalo podložno je raspravljanju – pogotovo među stručnjacima poput Josha i Gradyja.Hoće li imati ono što je potrebno za bijeg u sigurnost? Ne propustite doznati u novoj dokumentarnoj seriji 'Preživljavanje udvoje'!

Ne propustite novu, uzbudljivu dokumentarnu seriju 'Preživljavanje udvoje' od 20. travnja na Doma TV-u!Tagovi