U drugoj sezoni, gledatelji imaju priliku vidjeti s kakvim će se novim slučajevima suočiti dr. Lightman i njegov tim, ali i saznati više o njegovoj tajanstvenoj prošlosti.

'Laži mi' je uzbudljiva kriminalistička serija koja se temelji na stvarnim znanstvenim otkrićima dr. Paula Ekmana, američkog psihologa koji je pronašao metode čitanja ljudskoga lica, govora tijela i glasa u svrhu otkrivanja istine i laži u kriminalističkim istragama.

Dr. Cal Lightman (Tim Roth) je vodeći svjetski stručnjak u otkivanju obmana.
Analizom izraza lica, držanja tijela i intonacije glasa osobe, Cal može odmah primijetiti kako se osoba osjeća i laže li ili govori istinu. Lightman je na čelu tvrtke The Lightman Group, koja pomaže policiji i vladinim agencijama u rješavanju najzamršenijih slučajeva. Njegov tim sposobnih stručnjaka uključuje psihologinju Gillian Foster (Kelli Williams), koja je ujedno i partnerica u tvrtci, glavnog istražitelja Elija Lokera (Brendan Hines) koji se drži svoje politike govorenja istine bez obzira na okolnosti, te Riju Torres (Monica Raymund), novakinju koja je vrlo nadarena za otkrivanje lažljivaca. Agent FBI-a Ben Reynolds (Mekhi Phifer) također se pridružio timu i postao stalni partner u tvrtci.



U drugoj sezoni, Lightmanov tim suočit će se s novim slučajevima, novim lažima i situacijama koje će im promijeniti živote. Tako će se Lightman i njegova ekipa uhvatiti ukoštac sa zanimljivim slučajevima kao što je onaj sa ženom koja ima poremećaj višestruke ličnosti, kod koje će istinitost izgovorenih tvrdnji ovisiti o trenutačno „aktivnoj“ ličnosti. Usto, Lightman će pokušati riješiti ubojstvo dok ga kriminalci drže na nišanu, a probleme će mu stvarati i njegov suparnik koji će uzrokovati tenzije između članova njegova tima.

Uzbudljivu seriju 'Laži mi' ne propustite gledati od ponedjeljka do petka na Domi TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju