Humoristična serija o njujorškoj kirurginji dr. Zoe Hart.

 'Južnjačko srce' je humoristična dramska serija o njujorškoj kirurginji dr. Zoe Hart (Rachel Bilson) koja je u malom južnjačkom gradu Bluebellu postala bolja liječnica, bolja osoba, a i zaljubila se. U trećoj sezoni Zoe je pred cijelim BlueBellom objavila da voli rehabilitiranog lošeg momka Wadea Kinsellu (Wilson Bethel).



Nažalost, Wade je Zoe rekao da je njihovo vrijeme prošlo i da oboje moraju krenuti dalje, no to je Zoe samo učinilo još odlučnijom.



S početkom četvrte sezone Zoe čini sve u svojoj moći ne bi li Wadeu dokazala svoju ljubav. No, hoće li oni napokon naći svoj sretni završetak? Lemon Breeland (Jaime King) odlučna je vratiti svoju karijeru na pravi put, a istovremeno daje sve od sebe da nađe muškarca svojih snova. Lemonin otac, dr. Brick Breeland (Tim Matheson) za to vrijeme napokon zatvara vrata prošlosti i prihvaća iskrenu ljubav koju i zaslužuje. U međuvremenu, Gradonačelnik BlueBella Lavon Hayes (Cress Williams) okončao je svoju vezu s djevojkom iz susjedstva AnnaBeth Nass (Kaitlyn Black) nakon što je shvatio da im nije suđeno.



U prvoj epizodi četvrte sezone Zoe se veseli što je Wade odlučio ostati u BlueBellu, ali ne uspijeva privući njegovu pozornost svojim pokušajima romantičnih gesti. George (Scott Porter) otkriva uzbudljivu novu poslovnu priliku, a usto mu za oko zapinje i nova djevojka, iako ustvari možda i nije baš nova. Brick se iznenadi kad mu na vrata pokuca netko iz prošlosti. George i Lavon za to su vrijeme u svađi nakon što shvaćaju da ih obojicu zanima ista stvar – odnosno, ista osoba: Lemon.



Četvrtu sezonu humoristične serije 'Južnjačko srce' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Domi TV!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju