.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Doza pravde u gradu s mračnom stranom

Navy CIS New Orleans
,
hr_HR

Doma TV donosi uzbudljivu seriju iz popularne i nagrađivane franšize 'Navy CIS', o specijalnim agentima posvećenim rješavanju zločina povezanim s vojnim osobljem.

 'Navy CIS New Orleans'  je uzbudljiva kriminalistička serija koja prati područni ured Navy CIS-a koji istražuje slučajeve vezane uz vojno osoblje u New Orleansu odnosno „The Big Easyju“, gradu poznatom po svojoj glazbi, raskalašenosti i specifičnoj atmosferi koja vlada gradskim ulicama.

Tim predvodi specijalni agent Dwayne zvan King, koji je rodom iz New Orleansa i kojemu je pravednost glavni pokretač u poslu i osobnom životu. S Prideom radi specijalni agent LaSalle, glavni zabavljač, ali ujedno i marljiv radnik, te specijalna agentica Meredith Brody zvana 'Merri', karizmatična i odlična ispitivačica koja je zatražila premještaj iz Velikih jezera u potrazi za novim početkom. S njima radi i mrtvozornica dr. Loretta Wade, vrlo ekscentrična i pametna žena.

Ovaj šaroliki grad s mračnom stranom pravi je magnet za vojnike na dopustu, a kad nakon previše opuštanja uslijede nevolje, Prideov tim baca se na posao.


U prvoj sezoni serije, gledatelji imaju priliku upoznati se s likovima kroz zanimljive i često intrigantne slučajeve popraćene povećom količinu humora koji je karakterističan za serije s predznakom 'Navy CIS'.

Pride će na samom početku sezone prepoznati žrtvu ubojstva kao svojeg bivšeg štićenika, a specijalni agent Tony DiNozzo, kojega gledatelji znaju iz serije 'Navy CIS', doputovat će u New Orleans kako bi pomogao Prideu i njegovu timu riješiti slučaj.

Seriju Navy C

Tijekom sezone, Prideov tim dobit će i pomoć Leroyja Jethra Gibbsa. Rješavat će se i zastrašujući slučaj ubijenog mornaričkog odvjetnika koji je na Noć vještica pronađen na groblju, s vampirskim ugrizima na vratu, kao i slučaj ubojstva koje se dogodilo tijekom Mardi Grasa, proslave koja je postala jednim od zaštitnih znakova grada New Orleansa.


Serija je zaradila nominacije u kategoriji omiljene nove serije na dodjelama nagrada People's Choice Awards i TV Guide Awards, a jedan od njezinih izvršnih producenata je Mark Harmon, koji tumači Leroyja Jethra Gibbsa u seriji 'Navy CIS'.


Seriju 'Navy CIS New Orleans' pratite subotom u 19:55 na Domi TV!Tagovi