.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Oluja u raju, 26. - 30. ožujka

img placeholder
,
hr_HR

Priča o legendi i ljubavi koja se odvija na egzotičnoj lokaciji drevne civilizacije Maya.

68.ep - 26. ožujka
David se iznenadi kad ugleda lijepo odjevenu i zgodnu Sirenicu. Ona mu kaže da se sada mogu vjenčati. David joj nježno kaže da želi da budu dobri prijatelji, ali Sirenica mu kaže da ona želi biti njegova supruga. Eliseo je sretan zbog rođenja svog unuka i komentira kako sliči Leonardu. Maura licemjerno kaže da će ga nazvati Leonardo da bi mu odali počast. Botel posjeti Mauru u bolnici da bi je podsjetio da mu duguje milijun pesosa. Zahtijeva od nje da mu preda novac te iste večeri ili će obitelj Bravo saznati njezin pravi identitet.

69.ep - 27. ožujka
María Teresa kaže Nicolásu da kad se vratila nije znala da Eliseo ima toliko novca i da je on taj koji želi da svi misle da je pohlepna, ali ona samo želi da David i Lisandro ne ostanu nezbrinuti. Nicolás kaže svom ocu da María Teresa samo želi da David i Lisandro dobiju svoj dio nasljedstva i da razmisli o tomu. Eliseo mu odgovori da će učiniti to samo ako se službeno rastane od Maríje Terese i ako joj pritom ne da ni novčića. Nicolás kaže Mauri da će nagovoriti oca da dade Lisandru, Maríji Teresi i Davidu njihov dio nasljedstva. Maura ljutito kaže Luisi da ne podnosi bebu jer je podsjeća na Leonarda. Luisa joj savjetuje da pokazuje ljubav prema bebi pred Nicolásom i Eliseom. Maura joj kaže da neće dopustiti da Eliseovi drugi sinovi i njegova supruga dobiju ono što pripada njoj i njezinu sinu.

70.ep - 28. ožujka
Luisa kaže Nicolásu da nedostaje Mauri i da postaje nervozna s bebom jer želi da se oboje brinu o sinu. Nicolás je podsjeti da su u braku samo zbog djeteta. Eliseo podijeli s Nicolásom ideju da njegova sina imenuje nasljednikom, ali on to kategorički odbije. Kaže mu da je to loš potez i da bi trebao računati i na djecu koju će jednog dana imati David i Lisandro. Maura se razbjesni zbog Nicolásove odluke. Luisa joj kaže da se ona mora pobrinuti da Leonardito bude jedini nasljednik imetka obitelji Bravo. Maura kaže Luisi da je vrlo uzrujana otkad je otkrila da je luđakinja prava Karina Rosenberg te da će je sama ubiti.

71.ep - 29. ožujka
Nicolás se naljuti na Mauru jer je zamolila Carmelitu da čuva dijete. Kaže joj da bi se ona trebala brinuti za svog sina i da će morati zatražiti rastavu ako to ne bude činila. Aymar nazove Nicolása da bi joj pomogao spasiti kapetana Solísa. Maura to čuje i kaže Nicolásu da ne može očekivati od nje da bude uzorna majka kad se on nalazi s ljubavnicom. Nicolás joj kaže da to radi zato što je voli i užurbano izađe. Aquilino otme Karinu i kaže joj da će unaprijed uzeti dio nagrade.

72.ep - 30. ožujka
Botel naredi svojim ljudima da izudaraju Luisu i da joj kažu da je to samo početak. Sirenica u suzama kaže Maríji Teresi i ocu Augustu da ju je jedan čovjek pokušao silovati i da joj je rekao da se mora sakriti jer je netko želi ubiti. Nicolás kaže Luisi da mora prijaviti napad. Luisa kaže Mauri da je Botel naredio da je istuku i da će mu se osvetiti. Aymar kaže kapetanu Solísu i Maríji Teresi da je sigurna da su Karina (Maura) i Luisa odgovorne za atentat na Sirenicu jer im ne odgovara da bude živa. Kapetan joj kaže da, nažalost, nemaju dokaza da ih optuže i da je najbolje da skrivaju Sirenicu da one pomisle da je mrtva, s obzirom na to da znaju što su sve u stanju učiniti.


 Tagovi