Djevojke na zadatku, 7. - 11. siječnja

djevojke na zadatku 2
,
djevojke na zadatku 2
hr_HR

Jane Rizzoli čvrsta je bostonska detektivka, a dr. Maura Isles pametna je i besprijekorno odjevena medicinska vještakinja iz imućne obitelji.

2. sez., 3. - 4. ep. - 7.siječnja

Nakon što su mornari preplavili ulice Bostona tijekom Tjedna moreplovaca, pronađena je mrtva djevojka. U grad stiže i Frostov otac (Ernie Hudson, Oz, Ghostbusters), mornarički admiral, te među njima dolazi do napetosti. Maura ima spoj s Angelinim automehaničarom (Matthew Del Negro, United States Of Tara, Parenthood).

Janeina se ekipa bori s vremenom da pronađe kćer policajca otetu pred mlađim bratom. Smatraju da otmica ima veze sa slučajem ubijene djevojke pronađene nekoliko sati ranije. Sporedna uloga: Annie Wersching.
 

2. sez., 5. - 6. ep. - 8.siječnja

Jane i Maura istražuju smrt trenera Boston Pilgrimsa koji je pronađen mrtav u svlačionici. Ubijen je u trenutku sukoba vlasnika momčadi i glavnog igrača oko kontrole nad momčadi. Janein brat Tommy (Colin Egglesfield) vraća se kući nakon izlaska iz zatvora.

Rekonstrukcija Američkog rata za neovisnost postaje mjesto zločina nakon što je pronađeno truplo vojnika. Maurino temeljito poznavanje američke povijesti dolazi do izražaja tijekom istrage. Na umjetničku izložbu u grad stiže i Maurina briljantna majka Constance Isles. (Jacqueline Bisset – Nip/Tuck, Joan of Arc).
 


2. sez., 7. - 8. ep. - 9.siječnja

Janeina ekipa istražuje slučaj suvremenog lova na vještice u Salemu. U gradu se s iznenađenjem pojavljuje Frankiejeva stara ljubav, Jane joj u lice kaže sve što misli o tome.

Jane i Maura istražuju obiteljsku povijest čovjeka koji je ubijen tijekom pljačke. Pojavljuje se romantična i tajnovita osoba iz Maurine prošlosti. To izaziva sukob s Jane koja sumnja da Maura nešto skriva.
 


2. sez., 9. - 10. ep. - 10.siječnja

Nakon što je na dokovima pronađeno truplo mlade lučke radnice, istragom se saznaje da uprava luke ima veze s mafijom koja vodi do Maurina biološkog oca (John Doman – The Wire, Borgia, Damages). Jane izbjegava obuku osjetljivosti, a Maura provodi vrijeme s njezinim bratom Tommyjem (Colin Egglesfield), čemu se Jane protivi. U epizodi se pojavljuje i Ed Begley Jr. (St. Elsewhere, Pineapple Express).

Nakon što je u zatvoru ubijen mladić večer prije puštanja na slobodu, Jane i Maura neugodno su iznenađene tvrdnjom serijskog ubojice Charlesa Hoyta koji kaže da zna nešto o ubojstvu (Michael Massee – FlashForward, 24, The Crow). Nakon nekoliko mjeseci pripremanja, Frankie će pokušati položiti ispit za detektiva.
 


2. sez., 11. - 12. ep. - 11.siječnja

Nakon ubojstva aktivista, hrabar svjedok svjedoči protiv zloglasnog člana bande kojeg se sumnjiči za smrt 15 ljudi. Detektivi marljivo rade na slučaju surađujući s prekrasnom i ambicioznom zamjenicom okružnog tužioca Valerie Hudson (Roselyn Sanchez – Without a Trace). Istovremeno, u grad na potpisivanje knjiga stiže TV-voditelj Bill O’Reilly (glumi samog sebe) koji pritom na TV-u kritizira rad policije.

Bostonska policija udružuje snage s FBI-em nakon ubojstva upravitelja banke tijekom pljačke, no revna agentica Anna Farrell (Tessa Thompson – For Colored Girls, Veronica Mars) iza sebe ima složenu prošlost s detektivom Frostom. Janein brat Tommy (Colin Egglesfield) suočava se s problemima u trenucima razvijanja veze s Maurom.
 

Seriju 'Djevojke na zadatku' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi