Djevojke na zadatku, 4. - 8. veljače

djevojke na zadatku 2
,
hr_HR

Jane Rizzoli čvrsta je bostonska detektivka, a dr. Maura Isles pametna je i besprijekorno odjevena medicinska vještakinja iz imućne obitelji.

4. sezona, 13. - 14. epizoda - 4. veljače

Kad se otmičar koji se odijeva kao klaun ponovno pojavi u Bostonu nakon više od 20 godina, ekipa se uplaši. Očajnički tražeći dokaze, prolaze kroza spise o neriješenim otmicama sablasnog „ljeta klauna“ iz 1988. godine. Za to vrijeme, dok Janeina veza s Caseyjem (Chris Vance) postaje sve ozbiljnija , prisiljeni su suočiti se s činjenicom da će jedno od njih dvoje morati pristati na kompromis da bi njihova veza prešla na iduću razinu. I Maura je u dvojbi kad se nehotice nađe usred jedne veze.

Pjevača i gitarista brutalno i tajanstveno ubodu u baru. Pojavom detalja slučaja ekipa ubrzo shvati da je žrtva nešto skrivala. Za to vrijeme, Janein tata (Chazz Palminteri) vraća se nakon godine dana... Sa šokantnim vijestima.
 

4. sezona, 15. - 16. epizoda - 5. veljače

Kad kuhar mobilnog restorana naglo premine, sve upućuje na sumnjivo trovanje, ali mnoga pitanja ostaju neodgovorena. U međuvremenu, Tommy (Colin Egglesfield) obznani velike planove zbog kojih je Angela vrlo uzbuđena. Maurina biološka majka Hope (Sharon Lawrence) poduzme odvažan korak kako bi se iskupila.

Ministarstvo domovinske sigurnosti upleće se nakon ubojstva senatorove kćeri. Ekipa rješava slučaj koji bi mogao ugroziti nacionalnu sigurnost. Tommy (Collin Egglesfield) i Frankie posvađaju se nakon što se Tommy počne vraćati lošim navikama. Jane otkrije šokantne vijesti koje bi joj zauvijek mogle promijeniti život.
 

7. sezona, 1. - 2. epizoda - 6. veljače

U prvoj epizodi sezone nakon pucnjave u finalu šeste sezone ekipa mora iskoristiti sve mogućnosti da pronađe Alice Sands i privede je pravdi prije nego što je Janein život uništen.

Dok bostonska policija traži Alice Sands, ekipa istražuje automobilsku nesreću koja je to samo na prvi pogled.
Cvjeta nova ljubav.
 

7. sezona, 3. - 4. epizoda - 7. veljače

Ekipa pomaže mrtvima i nemrtvima nakon ubojstva na konvenciji zombija. Angela se namjerava dalje školovati nakon što se otkrije da nikada nije maturirala.

Ubijen je poštar i ekipa ispituje drskog i ekscentričnog poštanskog inspektora koji vjeruje da je ubojstvo poštara dio veće urote. Maura se i dalje bori s posljedicama svoje ozljede, a Angela intervenira kad otkrije da je Korsak Kiki kupio užasan rođendanski dar.
 

7. sezona, 5. - 6. epizoda - 8. veljače

Dok se oporavlja nakon operacije. Otkriva se veza Frankieja i Nine.

Jane i Maura moraju istražiti staru priču o duhovima kako bi riješile dvostruko ubojstvo u bolnici. Angela uvjerava Frankieja da prestane izbjegavati Kenta i prihvati njegov poziv na koncert.

Seriju 'Djevojke na zadatku' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u!
 

 Tagovi