Djevojke na zadatku, 3. - 7. kolovoza

djevojke na zadatku 6
,
djevojke na zadatku 6
hr_HR

Dinamični duo Rizzoli i Isles, prijateljice i partnerice, u borbi protiv najokrutnijih zločina u kriminalističkoj seriji na Doma TV-u!

5. sezona, epizoda 12 - 3. kolovoza

Istaknut okružni tužilac uhićen je za ubojstvo i kako slučaj protiv njega postaje sve čvršći, Jane počinje sumnjati da je on krivac. Angela se javlja podučiti Mauru o interesima današnjih klinaca kad čuje da će Maura upoznati Jackovu (gostujući glumac ENVER GJOKAJ – Vegas, Kuća lutaka) 12-godišnju kćer.

5. sezona, epizoda 13. - 4. kolovoza

Nakon što Jane skoči s mosta da bi spasila tužioca optuženog za ubojstvo ljubavnice, Maura se boji da je izgubila najbolju prijateljicu. Tim sada mora obnoviti istragu da bi pronašli pravog ubojicu. U međuvremenu, Angela traži Frankiejevu pomoć dok se prijavljuje za nove poslove.

5. sezona, epizoda 14 - 5. kolovoza

Kad odsječeno ljudsko stopalo more izbaci na obalu, tim mora identificirati žrtvu i pronaći ubojicu dok pronalaze sve više dijelova tijela. Nakon neuspješne potrage za poslom Angela shvaća da uživa pomažući Korsaku u Prljavom Razbojniku.

5. sezona, epizoda 15 - 6. kolovoza

Tim je prisliljen udružiti se s prerevnim privatnim istražiteljem nakon što uspješnog dizajnera odjeće pronađu otrovanog, a žena mu je nestala. Jane vidi da Angela troši previše novca i traži Mauru da pokaže njezinoj mami kako da kontrolira financije.

5. sezona, epizoda 16 - 7. kolovoza

Nakon što pokraj ceste pronađu čovjeka izudaranog na smrt, Jane i tim udružuju se s drugim detektivom koji vjeruje da lovi istog ubojicu. U međuvremenu, Maura otkriva da joj je identitet ukraden i uz pomoć Angele traži krivca.

Seriju "Djevojke na zadatku" gledajte od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi