Djevojke na zadatku, 29. lipnja - 3. srpnja

Djevojke na zadatku, 2. sezona - 4
,
Djevojke na zadatku, 2. sezona - 4
hr_HR

Dinamični duo Rizzoli i Isles, prijateljice i partnerice, u borbi protiv najokrutnijih zločina u kriminalističkoj seriji od 15. lipnja na Doma TV-u!

2. sezona, epizoda 8 - 9 - 29. lipnja

Jane i Maura istražuju obiteljsku povijest čovjeka koji je ubijen tijekom pljačke. Pojavljuje se romantična i tajnovita osoba iz Maurine prošlosti. To izaziva sukob s Jane koja sumnja da Maura nešto skriva.

Nakon što je na dokovima pronađeno truplo mlade lučke radnice, istragom se saznaje da uprava luke ima veze s mafijom koja vodi do Maurina biološkog oca (John Doman – The Wire, Borgia, Damages). Jane izbjegava obuku osjetljivosti, a Maura provodi vrijeme s njezinim bratom Tommyjem (Colin Egglesfield), čemu se Jane protivi. U epizodi se pojavljuje i Ed Begley Jr. (St. Elsewhere, Pineapple Express).

2. sezona, epizoda 10 - 11 - 30. lipnja

Nakon što je u zatvoru ubijen mladić večer prije puštanja na slobodu, Jane i Maura neugodno su iznenađene tvrdnjom serijskog ubojice Charlesa Hoyta koji kaže da zna nešto o ubojstvu (Michael Massee – FlashForward, 24, The Crow). Nakon nekoliko mjeseci pripremanja, Frankie će pokušati položiti ispit za detektiva.

Nakon ubojstva aktivista, hrabar svjedok svjedoči protiv zloglasnog člana bande kojeg se sumnjiči za smrt 15 ljudi. Detektivi marljivo rade na slučaju surađujući s prekrasnom i ambicioznom zamjenicom okružnog tužioca Valerie Hudson (Roselyn Sanchez – Without a Trace). Istovremeno, u grad na potpisivanje knjiga stiže TV-voditelj Bill O’Reilly (glumi samog sebe) koji pritom na TV-u kritizira rad policije.

2. sezona, epizoda 12 - 13 - 1. srpnja

Bostonska policija udružuje snage s FBI-em nakon ubojstva upravitelja banke tijekom pljačke, no revna agentica Anna Farrell (Tessa Thompson – For Colored Girls, Veronica Mars) iza sebe ima složenu prošlost s detektivom Frostom. Janein brat Tommy (Colin Egglesfield) suočava se s problemima u trenucima razvijanja veze s Maurom.

S obzirom na to da Janein dečko Casey Jones ne može doći u Boston, Jane povede Mauru na godišnjicu mature. Ne podnosi većinu ljudi ondje, no jedini bivši kolega koji joj se sviđao, Steve Sanner, kaže joj da mora razgovarati o nečemu važnom s njom. Međutim, prije nego što joj uspije išta reći, Steve je ubijen.

2. sezona, epizoda 14 - 15 - 2. srpnja

Jane i Maura istražuju nasilno ubojstvo Denise Ryan, koja se nađe na pozornici za vrijeme plesnog natjecanja svoje kćeri Dakote, probodena škarama. Vlasnik plesnog studija kaže da je Denise uvijek bila drugačija od ostali majki polaznica škole plesa.

Jane i Maura istražuju smrt vatrogasca koji pogine u požaru te pokušavaju otkriti radi li se o podmetnutom požaru ili nesretnom slučaju. Ubrzo se istraga dodatno zakomplicira.

3. sezona, epizoda 1 - 2 - 3. srpnja

U premijernoj epizodi u sezoni prijateljstvo Jane i Maure pati nakon što je Jane upucala Maurina biološkog oca (John Doman). Glume i Billy Burke, Jacqueline Bisset i Ed Begley Jr.

Napetosti između Jane i Maure povećavaju se, a njihovi su se bližnji našli usred sukoba. Frankie Sr. (Chazz Palminteri) vraća se s novostima koje uznemiruju Angelu.

Seriju 'Djevojke na zadatku' ne propustite pratiti svakoga radnoga dana na Doma TV-u!

 Tagovi