Djevojke na zadatku, 25. veljače - 1. ožujka

Djevojke na zadatku, sezona 1 - 7
,
hr_HR

Jane Rizzoli čvrsta je bostonska detektivka, a dr. Maura Isles pametna je i besprijekorno odjevena medicinska vještakinja iz imućne obitelji.

1. sezona, epizoda 3. - 25. veljače

Jane i Maura istražuju zagonetnu smrt dječaka čija je obitelj iz Cape Verdea. Isprva čini se da je umro za pokušaja egzorcizma, a to bi Jane mogla biti poruka da mora doznati što se točno dogodilo. Međutim, njezina je majka Angela omete u tome dogovorivši joj spoj iznenađenja. Kratki opsi: Jane i Maura istražuju smrt dječaka iz Cape Verdea koji je možda umro za pokušaja egzorcizma. Usto, Janeina majka dogovara joj spoj iznenađenja.

1. sezona, epizoda 4. - 26. veljače

Nakon ubojstva studentice usred bijeloga dana, istraga otkriva da je ona skrivala nekoliko tajni. U međuvremenu, Janeina majka Angela i otac prepiru se oko auta. Kratki opis: Nakon ubojstva studentice usred bijeloga dana, istraga otkriva da je ona skrivala nekoliko tajni. U međuvremenu, Janeini roditelji svađaju se oko auta.

1. sezona, epizoda 5. - 27. veljače

Najstariji brat u aristokratskoj bostonskoj obitelji za koju se smatra da je izravni potomak putnika broda Mayflower nađen je mrtav nakon nezgode na jedrenju, kako se čini na prvi pogled. Maurine bliske veze s obitelji i Janeina ogorčenost zbog njihova bogatstva kojim se razmeću dovode istragu u opasnost. U međuvremenu, Angela se okuša u prodavanju zdravog napitka.
Kratki opis: Član aristokratske bostonske obitelji nađen je mrtav. Maurine veze s obitelji i Janeina ogorčenost zbog njihova bogatstva dovode istragu u opasnost.

1. sezona, epizoda 6. - 28. veljače

Jane i Maura istražuju zločin iz mržnje: brutalni napad i ubojstvo žene koja je izlazila iz lezbijskog bara. Jane ide na tajni zadatak u nadi da će namamiti ubojicu na otvoreno. U međuvremenu, Maura Jane dogovara spoj sa zgodnim instruktorom joge.
Kratki opis: Nakon ubojstva žene koja je izlazila iz lezbijskog bara, Jane odlazi na tajni zadatak. Maura dogovara Jane spoj sa zgodnim instruktorom joge. U nastavku se pojavljuju Antonio Sabato ml. i Brenda Strong.

1. sezona, epizoda 7. - 1. ožujka

Bostonski maraton pretvara se u mjesto zločina kad nepoznati ubojica počne pucati u sudionike. U žurbi da uhvate ubojicu prije sljedećega pucnja, Jane i Maura moraju voditi istragu u tajnosti kako ne bi izazvale masovnu paniku. Kratki opis: Bostonski maraton pretvara se u mjesto zločina kad nepoznati ubojica počne pucati u sudionike. Jane i Maura moraju voditi istragu u tajnosti kako ne bi izazvale masovnu paniku.

Seriju 'Djevojke na zadatku' pratite u popodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi