Djevojke na zadatku, 21. - 25. siječnja

djevojke na zadatku 2
,
hr_HR

Jane Rizzoli čvrsta je bostonska detektivka, a dr. Maura Isles pametna je i besprijekorno odjevena medicinska vještakinja iz imućne obitelji.

 3. sez., 8. - 9. ep. - 21. siječnja 

Mladenka je ubijena neposredno prije nego što je stala pred oltar i Jane i Maura rade na slučaju. Jane dobiva novoga susjeda koji će zaokupiti pozornost Angele, Frankieja i Frosta.

Ubijena je zvijezda iz boy banda. Jane i Frankie, koji su odrasli sa žrtvom, nastoje riješiti slučaj. A hoće li Angela saznati istinu o Lydijinoj (Alexandra Holden) trudnoći?
 

3. sez., 10. - 11. ep. - 22. siječnja

U ljetnome finalu kip se razbija i otkriva mrtvo žensko tijelo unutra. Jane i Maura brzo moraju pronaći ubojicu. Dennis (Eddie Cibrian) vraća se po Mauru.

Muškarac umire nakon doručka u kafiću u postaji. Jane i tim moraju brzo otkriti krivca, a Angela i Stanley (Alan Rachins) dolaze pod povećalo.
 


3. sez., 12. - 13. ep. - 23. siječnja

Poznati mladi pisac pronađen je mrtav i sumnja se na samoubojstvo, no Jane i Maura otkrivaju da je priča složenija. Jane je otkrila da Angela ima tajnu aferu.

Virtualni i stvarni svijet sudaraju se nakon ubojstva pivara. Jane i tim postaju mentori siromašnoj djeci, što je završilo gotovo katastrofom.
 


3. sez., 14. - 15. ep. - 24. siječnja

Nekadašnji sveučilišni igrač footballa ubijen je tijekom dobrotvorne priredbe. Majka posjećuje Frosta s neočekivanim vijestima. Pukovnik Casey Jones (Chris Vance) otkriva svoju šokantnu vijest.

Dr. Hope Martin (Sharon Lawrence) vraća se da bi Mauru pitala za uslugu od životne važnosti. Zgrada se urušila i zatrpala bližnje.
 


4. sez., 1. - 2. ep. - 25. siječnja
 

Temeljena na likovima koje je stvorila slavna spisateljica kriminalističkih romana Tess Gerritsen serija „Djevojke na zadatku“ prati najopakiji bostonski duo koji rješava zločine: Jane Rizzoli (Angie Harmon), žilava policijska detektivka, i Maura Isles (Sasha Alexander), pametna, savršeno odjevena patologinja povlaštena podrijetla. Iako su potpuno različite, između dvije žene postoji vrckava kemija i odlična poslovna suradnja koja im pomaže uhvatiti najzloglasnije bostonske kriminalce.
U seriji se pojavljuju i iskusni te simpatični detektiv Vince Korsak (Bruce McGill), Rizzolin bivši partner nakon čije je ozljede Janein novi partner kompjutorski znalac slaba želuca detektiv Barry Frost (Lee Thompson Young), Frankie Rizzoli Jr. (Jordan Bridges), Janein mlađi brat koji je nedavno ostvario svoj veliki san i postao detektiv, poručnik Sean Cavanaugh (Brian Goodman), čije ga poznavanje mračnih stražnjih uličica Bostona i karijera detektiva čine savršenim izborom za šefa Odjela za ubojstva i Janeina znatiželjna, ali draga majka Angela Rizzoli (Lorraine Bracco).
U prvom nastavku četvrte sezone smrt tijekom gradske parade donosi slučaj koji u prvi plan dovodi obiteljske probleme i politiku. Maura, koja se nosi s obiteljskim problemima, nije sva svoja, a iznenadni posjet pukovnika Caseyja Jonesa (Chris Vance) otkriva šokantne vijesti.

Dok istražuje ubojstvo nadobudnog studenta novinarstva , Jane nije zadovoljna kad se bivši kolega (Amaury Nolasco – „Zakon braće“) vrati u bostonsku policiju kao novi poručnik jedinice za narkotike. No ubojstvo koje Jane istražuje ubrzo je prisili da se suoči s njim i prošlim događajem koji im je razorio odnos. U međuvremenu, zabrinjavajuća vijest Cailin (Emilee Wallace) potakne Mauru da istraži Hope (Sharon Lawrence).
 

Seriju 'Djevojke na zadatku' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

 Tagovi