.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Djevojke na zadatku, 20. - 22. lipnja

Djevojke na zadatku, 7. sezona - 8
,
hr_HR

Jane Rizzoli čvrsta je bostonska detektivka, a dr. Maura Isles pametna je i besprijekorno odjevena medicinska vještakinja iz imućne obitelji.

7. sez., 13. ep. - 20. lipnja
Mrtvac je nađen vezan lisicama za krevet u svome domu. Približava se dan Korsakove oproštajne zabave prije odlaska u mirovinu. Svi snimaju oproštajni video. Skupina kaže zbogom i planira sljedeću pustolovinu. Finale serije.

1. sez., 1. ep. - 21. lipnja
Bostonska detektivka Jane Rizzoli (Angie Harmon) i vještakinja Maura Isles (Sasha Alexander) istražuju ubojstvo bogatoga para počinjeno po uzoru na Kirurga, serijskog ubojicu. Način ubojstva odgovara serijskom ubojici, koji je jednom gotovo ubio Jane. Kirurg je iza rešetaka, ali čini se da je netko nastavio ondje gdje je on stao.

1. sez., 2. ep. - 22. lipnja
Napetost je na vrhuncu dok ekipa istražuje mogućeg imitatora legendarnog Bostonskog Davitelja. Ili je to možda baš on, Bostonski Davitelj? U međuvremenu, Jane se prepire sa svojim novim šefom, poručnikom Grantom (Donnie Wahlberg), koji živi u susjedstvu u kojem je Jane odrasla. A Mauru muči njezina navika dijagnosticiranja svih i svega, uključujući i svojeg novog dečka.
Kratki opis: Napetost je na vrhuncu dok ekipa istražuje mogućeg imitatora legendarnog Bostonskog Davitelja. Jane se prepire sa svojim novim šefom poručnikom Grantom.

Seriju 'Djevojke na zadatku' pratite od srijede do petka na Domi TV!
 Tagovi