Djevojke na zadatku, 14. - 18. siječnja

djevojke na zadatku 6
,
hr_HR

Jane Rizzoli čvrsta je bostonska detektivka, a dr. Maura Isles pametna je i besprijekorno odjevena medicinska vještakinja iz imućne obitelji.

2. sez., 13. - 14. ep. - 14. siječnja

S obzirom na to da Janein dečko Casey Jones ne može doći u Boston, Jane povede Mauru na godišnjicu mature. Ne podnosi većinu ljudi ondje, no jedini bivši kolega koji joj se sviđao, Steve Sanner, kaže joj da mora razgovarati o nečemu važnom s njom. Međutim, prije nego što joj uspije išta reći, Steve je ubijen.

Jane i Maura istražuju nasilno ubojstvo Denise Ryan, koja se nađe na pozornici za vrijeme plesnog natjecanja svoje kćeri Dakote, probodena škarama. Vlasnik plesnog studija kaže da je Denise uvijek bila drugačija od ostali majki polaznica škole plesa.


2. sez., 15. ep.; 3. sez. 1. ep. - 15. siječnja

Jane i Maura istražuju smrt vatrogasca koji pogine u požaru te pokušavaju otkriti radi li se o podmetnutom požaru ili nesretnom slučaju. Ubrzo se istraga dodatno zakomplicira.

U premijernoj epizodi u sezoni prijateljstvo Jane i Maure pati nakon što je Jane upucala Maurina biološkog oca (John Doman). Glume i Billy Burke, Jacqueline Bisset i Ed Begley Jr.

3. sez. 2. - 3. ep. - 16. siječnja

Napetosti između Jane i Maure povećavaju se, a njihovi su se bližnji našli usred sukoba. Frankie Sr. (Chazz Palminteri) vraća se s novostima koje uznemiruju Angelu.
Maura upoznaje novoga frajera(Eddie Cibrian - Third Watch) na vrlo neobičan način. Jane ne zna što da misli kad se pojavi netko iz njezine prošlosti (Chris Vance – Dexter).

3. sez. 4. - 5. ep. - 17. siječnja

Jane i Maura moraju pronaći dokaze kad se u javnome prijevozu počnu pojavljivati ubijene žene odjevene kao lutke. Jane saznaje više o Caseyjevoj (Chris Vance) ozljedi.
Jane traži način da Maura upozna svoju biološku majku dr. Hope Davis (Sharon Lawrence). Pojavljuje se časna sestra iz prošlosti Jane i Frankieja Jr. Glumi i Jenny O'Hara.

3. sez. 6. - 7. ep. - 18. siječnja

Ubijen je imućni muškarac i Jane i Maura moraju otkriti kakve veze njegova tvrtka ima s time. Angela i detektiv poručnik Cavanaugh nastavljaju svoj flert.
Detektivi moraju povezati dokaze koji će ih odvesti do ubojice psihijatrijskoga bračnoga para. Glumi i country pjevač Craig Morgan.

Seriju 'Djevojke na zadatku' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

 

 Tagovi