Djevojke na zadatku, 11. - 14. veljače

Djevojke na zadatku, 7. sezona - 7
,
hr_HR

Jane Rizzoli čvrsta je bostonska detektivka, a dr. Maura Isles pametna je i besprijekorno odjevena medicinska vještakinja iz imućne obitelji.

7. sezona, epizoda 7. - 8. - 11. veljače

Kad biciklist strada u samozapaljenju, Maura dokaže da je to bilo ubojstvo. Jane je pozvana da predaje novacima FBI-a u Quanticu.

U stotoj epizodi Jane svjesno riskira život i tajno odlazi u okružni zatvor kako bi od žene saznala detalje brutalnog dvostrukog ubojstva.
 

7. sezona, epizoda 9. - 10. - 12. veljače

Ujutro na dan kad treba svjedočiti na suđenju za ubojstvo Jane otkrije da je ključni dio dokaza ukraden; Frankie odlučuje naučiti čarobnjačke trikove kako bi zadivio Ninu.

Ekipa istražuje ubojstvo forenzičkoga knjigovođe.
Jane donosi sudbonosnu odluku.
 


7. sezona, epizoda 11. - 12. - 13. veljače

Tijelo mrtvozornika nađeno je u lijesu u njegovu posmrtnom poduzeću. Tommy posjećuje svog sina T. J.-a; Janeine bliske osobe reagiraju na njezinu vijest o poslu.

Jane i Maura pokušavaju riješiti ubojstva osobno povezana s Korsakom; Jane ima posjet iznenađenja; Maura prima uznemirujuće vijesti o svom romanu.
 


7. sezona, epizoda 13. - 8. - 14. veljače
 

Mrtvac je nađen vezan lisicama za krevet u svome domu. Približava se dan Korsakove oproštajne zabave prije odlaska u mirovinu. Svi snimaju oproštajni video. Skupina kaže zbogom i planira sljedeću pustolovinu. Finale serije.
 

Seriju 'Djevojke na zadatku' pratite od ponedjeljka do četvrtka u popodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi