.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Dijagnoza zločina, 3. sezona

img placeholder
,
hr_HR

PON-NED 14.45

 

(Perception), 2014., SAD, kriminalistička serija
3. sezona, 15 epizoda

Tvorci serije: Kenneth Biller, Michael Sussman

Glume:
Eric McCormack - dr. Daniel Pierce
Rachael Leigh Cook - Kate Moretti
Arjay Smith - Max Lewicki
Kelly Rowan - Natalie Vincent
LeVar Burton - Paul Haley
Scott Wolf - Donnie Ryan
 

Doma TV na male ekrane donosi treću sezonu 'Dijagnoze zločina', američke kriminalističke serije o nesvakidašnjem profesoru neuroznanosti koji je paranoidnu shizofreniju od koje boluje okrenuo u svoju korist. Naime, kada ne predaje na fakultetu, on FBI-u pomaže riješiti najzamršenije slučajeve. U trećoj sezoni, dr. Pierce (Eric McCormack) napušta idiličan život u Parizu i vraća se u Chicago, gdje ga dočekuju novi izazovi, i na profesionalnom i na osobnom planu.

 
Nagrade i nominacije:

• BMI FILM & TV AWARDS
- 2013. – nagrada za najbolju glazbu u TV seriji (Tree Adams)

• CALIFORNIA ON LOCATION AWARDS
- 2014. – nominacija za najbolji tim zadužen za snimanje na stvarnoj lokaciji

• PRISM AWARDS
- 2014. – nominacija u kategoriji najboljega glumca u dramskoj seriji (Eric McCormack)
- nominacija u kategoriji predstavljanje mentalnog zdravlja u dramskoj seriji


O glumcima:

Eric McCormack
(Dr. Daniel Pierce)

Eric je rođen u Torontu. Svoje dvadesete proveo je glumeći u kazalištima diljem Kanade. Prvu ulogu na Broadwayu ostvario je glavnom ulogom u predstavi 'The Music Man', a i dalje se uspješno bavi kazališnom glumom.
Glumio je u filmovima kao što su 'Alien Trespass', kultni 'Free Enterprise', 'Jedini moj' s Renne Zellweger i 'Barricade'.
McCormack je publici najpoznatiji po ulozi Willa u uspješnoj humorističnoj seriji 'Will & Grace', za što je zaradio čak pet nominacija za Zlatni globus i Emmy. Glumio je u brojnim drugim serijama tijekom svoje karijere, a one uključuju serije 'Townies', 'Ally McBeal', 'Tko živ, tko mrtav', 'Vjeruj mi', 'Nove avanture stare Christine' i 'Full Circle'.

 

Rachael Leigh Cook
(Kate Moretti)

Rachael Leigh Cook već je svojom prvom većom ulogom ostvarila svjetsku slavu. Naime, radi se o ulozi moderne pepeljuge u tinejdžerskoj komediji 'Ona je sve to', gdje je glumila uz Freedieja Prinzea Jr.-a. Ubrzo nakon toga, glumila je i u filmu 'Josie and the Pussycats' uz Rosario Dawson i Parkera Poseyja. Glumila je o u crnoj komediji '23:14', te u filmu 'Uhvatite Cartera', kao i u filmovima 'Velika praznina', 'Fen frizura' i 'Nancy Drew'.
Na malim ekranima, ostvarila je zapažene uloge u serijama kao što su 'Frikovi', 'Dawson's Creek', 'Las Vegas' i 'Šaptačica duhovima'.

 

Arjay Smith
(Max Lewicki)

Smith je započeo glumačku karijeru ulogom malog vanzemaljca u seriji 'The Journey of Allan Strange', a glumio je i u reklami za Snickers s Arethom Franklin i Lizom Minelli. Filmskoj publici je najpoznatiji po ulozi u uspješnici 'Dan poslije sutra', a televizijska publika najbolje ga zna po ulozi kadeta Finleyja u humorističnoj seriji 'Malcolm u sredini'. Glumio je i u serijama 'Hitna služba', 'Zapadno krilo', 'Zaboravljeni slučaj', 'Čarobnice', 'U sedmom nebu', 'Kosti', 'Teški zločini' i 'Sinovi anarhije'. Glumio je u filmovima 'Prva nedjelja' i 'Molim te, premotaj'.


Kelly Rowan
(Natalie Vincent)

Rowan je studirala kazališnu glumu na poznatom British American Drama Academy u Londonu. Najviše se proslavila ulogom Kirsten Cohen u hit seriji 'O. C.', za što je nagrađena nagradom Prism. Također je glumila u serijama 'Dallas', 'CSI: Ekipa za očevid', 'Boomtown' i 'Castle'.
Na filmskome platnu ostvarila je uloge u filmovima 'Ubojstvo 187' uz Samuela L. Jacksona, 'Ubojice' uz Antonija Banderasa i 'Kuka' uz Robina Williamsa. Osim što se bavi glumom, Rowan se bavi i produciranjem filmova.

 

Scott Wolf
(Donnie Ryan)

Wolf je rođen u Bostonu. Publici je najpoznatiji kao Bailey Salinger u uspješnoj seriji 'Za istim stolom', no glumio je i u serijama kao što su 'Školsko zvono', 'Blossom', 'Svi gradonačelnikovi ljudi', 'Everwood', 'Posjetitelji', 'Navy CIS' i 'The Night Shift', a posudio je glas u animiranoj hit seriji 'BoJack Horseman'.
Filmovi u kojima je glumio uključuju 'Sve što želim za Božić', 'Večernja zvijezda', 'Samohrani roditelji', 'The Volunteer' i 'Meet My Valentine'.

 'Dijagnozu zločina' gledajte od ponedjeljka do nedjelje u popodnevnom terminu na Domi TV!

 

 

 

 

 

 Tagovi