Treću sezonu napete kriminalističke serije 'Tragovi zločina' pratite od 22. svibnja na Doma TV-u!

Doma TV donosi treću sezonu kriminalističke serije 'Tragovi zločina', koja prati njujoršku detektivku Carrie Wells (Poppy Montgomery) s rijetkim medicinskim stanjem koje njezino pamćenje čini besprijekornim. U trećoj sezoni serije Carrie se nastavlja nositi sa svojim problemima, uključujući i ovisnost o kockanju, a zajedno sa svojim kolegama suočavat će se i s korupcijom u policiji dok istovremeno sa svojim partnerom rješava zamršene slučajeve ubojstava.



Dok se Carrie nastavlja nositi s vlastitim problemima, uključujući i ovisnost o kockanju, ona i njezin partner Al Burns (Dylan Walsh) i dalje se trude nositi s ostacima ljubavi koja datira još iz srednje škole. Dok se ona i njezini kolege, uključujući patologinju Joanne Webster (Jane Curtin), suočavaju s političkim nepotizmom i korupcijom u policiji koji se preprečuju između njih i istine, Carrie se bori s darom i prokletstvom koji je čine moćnim oružjem istraživačkog arsenala Odjela teških zločina.



Carrie i njezin tim istraživat će, između ostalih, ubojstva boksačkog prvaka, investitora milijardera, ambiciozne TV reporterke i popularnog glumca, a razotkrit će i ilegalno testiranje smrtonosnog virusa i njegova lijeka na ljudima te prsten krijumčarenja ljudima. Carrieno natprosječno pamćenje, kao i njezin život, bit će dovedeni u veliku opasnost kad je napadne ubojica odgovoran za niz kobnih trovanja.

Hoće li se izvući? Gledatelji imaju priliku doznati u trećoj sezoni ove napete kriminalističke serije, od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.

Više o seriji i glumcima pročitajte na linku - TRAGOVI ZLOČINA





 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju