.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Dadilja, 8.-12. kolovoza

img placeholder
,
hr_HR

Spoj na Valentinovo vraća Franinu vjeru u romantični vikend, a usamljeni Maxwell ne zna da ga C. C. kani zavesti.

3. sez., 14. ep. - 8. kolovoza

Dok se žurno spremaju za dobrotvornu priredbu s poznatim ličnostima, Maxwell Fran uvjerava da njezina torbica izgleda dobro. Ali kada časopis „Gloss“ objavi njezinu fotografiju s torbicom s namjerom da naglasi modni gaf, Maxwell je požalio jer ju je požurivao. Da bi imala bolje mišljenje o sebi i svojem modnom izričaju, Maxwell predloži da Fran dizajnira kostime za njegovu scenu u brodvejskoj dobrotvornoj priredbi.
 

 

3. sez., 15. ep. - 9. kolovoza

Nakon što zatekne Maggie kako puši cigaretu, Fran misli da je može nagovoriti da prestane a da ne kaže Maxwellu. Stoga je dopustila da je uhvati na djelu, uvjerena da će Maxwellova reakcija biti dovoljna da prestraši Maggie. Međutim, nakon što on pretjera i nazove je glupačom, Fran zbog te uvrede daje otkaz.


 

 

3. sez., 16. ep. - 10. kolovoza

Fran je dosadila rutina u obitelji Sheffield pa je odlučila nešto poduzeti. Maxwell se isprva ne slaže s njom, ali Fran će mu ubrzo dokazati da nema pravo. Ipak, kada Gracie zatraži dopuštenje da se ode igrati s prijateljem bez nadzora odraslih, Fran nije sigurna da je ona spremna na tako veliku promjenu, a tek kada se kod svojih roditelja požali da je njezin život dosadan, Fran će shvatiti da su stvari otišle predaleko i saznati da su se njezini roditelji rastali.

 

 

3. sez., 17. ep. - 11. kolovoza

Dok je vani s Fran, Val prilazi muškarac koji je želi izvesti na spoj. Ubrzo zbog Paulyja Fran ostaje bez pozornosti i društva najbolje prijateljice te je prisiljena društvo potražiti u djeci i Maxwellu. Međutim, nakon što je on i Val nenajavljeno posjete, Fran saznaje da se Paulyju sviđa i ona. U međuvremenu, nakon što Maxwell odbije proglasiti C. C. partnericom u svojoj produkcijskoj tvrtki, ona daje ostavku.

 

 

3. sez., 18. ep. - 12. kolovoza

Spoj na Valentinovo vraća Franinu vjeru u romantični vikend, a usamljeni Maxwell ne zna da ga C. C. kani zavesti. Ali nakon što Fran primi još jedan poziv za susret s tajnim obožavateljem na Valentinovo, ona je sigurna da je riječ o Maxwellu. Međutim, nakon što se spremila, shvatila je da ima dva spoja u isto vrijeme.

>>>> Dadilja, 15.-19. kolovoza

 

 


 Tagovi