Dadilja, 7.-11. studenog

img placeholder
,
hr_HR

Dok je preklinjala Fran da ne rodi blizance dok su zaglavljene u dizalu, C. C. je odlučila odgovoriti Nilesu na njegovu prosidbu.

6. sez., 18. ep. - 7. studenog

Saznavši da njegova nova predstava neće biti prikazana kako je planirano, Maxwell je zaglavio u skupom kazalištu koje je unajmio. Međutim, nakon što C. C. obznani da je Maxwellov veliki suparnik Andrew Lloyd Webber ponudio otkupiti najam, Maxwell odbija tu predstavu i pokušava pronaći neku drugu. U međuvremenu, Niles i C. C. trude se držati svoju vezu u tajnosti, a paket starih pisama otkriva da je Yetta bila zaljubljena u nekog drugog pokraj muškarca za kojeg se udala.

 

 

6. sez., 19. ep. - 8. studenog

Nakon što je Maggien dečko obznanio da na jednu godinu odlazi raditi u Japan, zaprosio je Maggie. Dok je ženski dio obitelji presretan, Maxwell je uzrujan. Ipak, usprkos njegovu protivljenju, Fran, Sylvia i Val nastavljaju s planovima za vjenčanje, a uz Franinu pomoć, Maggie uspijeva nagovoriti oca da joj dopusti udati se za Michaela. U međuvremenu, premda je Niles u Londonu, vijesti o njegovoj vezi sa C. C. i dalje se šire.

 


6. sez., 20. ep. - 9. studenog

Blizanci su na putu i Franini hormoni divljaju, a ona priprema zabavu u povodu rođenja djece. Međutim, zabrinuta je nakon što vidovnjakinja prorekne da će je Maxwell ostaviti zbog plavuše. Unatoč Sylvijinim pokušajima da to zaboravi, Libbyna precizna prognoza Valine budućnosti nije nimalo umirila Fran. U međuvremenu, Brighton je zamolio Fran da Maxwellu kaže da se on najesen ne želi upisati na Harvard.

 

 

6. sez., 21. ep. - 10. studenog

Bliži se njihova prva godišnjica braka, a Fran je uzrujana jer je zbog trudnoće postala krupna. Dok se Maxwell trudi pokazati suosjećanje, ne može odoljeti i pridružuje se Nilesu u zbijanju okrutnih šala iza njezinih leđa. Fran se nada da će joj pozornost odvratiti selidba u Kaliforniju, a Grace se sa strahom približava završetku psihoterapija. Dok se Grace opraštala, Fran je iskoristila priliku i posjetila dr. Borta u vezi sa svojim problemima. U međuvremenu, da joj odvrate misli od njezine težine, Fran i Niles u tajnosti Maxwellu planiraju zabavu u povodu godišnjice braka.

 

 

6. sez., 22. ep. - 11. studenog

Dok je preklinjala Fran da ne rodi blizance dok su zaglavljene u dizalu, C. C. je odlučila odgovoriti Nilesu na njegovu prosidbu. Premda su joj Franini vriskovi to otežavali, C. C. je Nilesu uspjela reći da pristaje udati se za njega. Međutim, nakon što Niles pokaže iznimnu snagu da bi otvorio vrata dizala i izvukao C. C., Maxwell ne uspijeva izvući Fran prije negoli se vrata ponovno zatvore, ali nakon što naposljetku uspije spasiti svoju ženu, Maxwell je vozi u bolnicu gdje svi nervozno iščekuju rođenje blizanaca. U međuvremenu, nakon Nilesove prosidbe, C. C. se ne može riješiti osjećaja mučnine.

 


 Tagovi