.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Dadilja, 31. listopada-4. studenog

img placeholder
,
hr_HR

Nakon što je poslušao Franin savjet i zaprosio C. C., Niles je zapanjen jer ga je odbila.

6. sez., 13. ep. - 31. listopada

Bliži se termin rođenja Franina i Maxwellova djeteta pa su oni zabrinuti zbog svega, od toga bi li trebali apstinirati od seksa do mnogih neugodnih nuspojava u vezi s njezinom trudnoćom. Međutim, Fran je posebice zabrinuta nakon što Maxwell ne želi znati hoće li dobiti dječaka ili djevojčicu. Da joj pomogne odvratiti misli od svega, Val predlaže da se pridruže Brightonu na njegovu obilasku fakulteta koji bi mogao pohađati. Nakon što se Maxwell previše slaže sa svime, Fran saznaje da je to zato što ne želi da bude prisutna kada u njihovu kuću dođe glumica Lynn Redgrave. U međuvremenu, C. C. nalazi dečka u čijim uvredama uživa više nego u Nilesovima.
 

 

6. sez., 14. ep. - 1. studenog

Nakon što Maxwella pozovu da režira televizijsku seriju u Los Angelesu, Fran je uvjerena da će se njezina majka uzrujati zbog njihove selidbe. Ipak, iako se Nilesu ta zamisao ne sviđa, Sylvia je ravnodušna i nagovara Fran da ide za svojim suprugom u Kaliforniju. U Los Angelesu Fran se brzo prihvati traženja kuće, a naposljetku završi u vili zvijezde televizijske serije The Beverly Hillbillies, Donne Douglas. Nakon što joj Fran objasni da ju je njezina majka potaknula na selidbu, Donna joj govori da vjeruje kako Sylvia samo pokušava skriti da je povrijeđena. U međuvremenu, nakon što je Niles vidio vilu, predomislio se u vezi sa selidbom.


 

 

6. sez., 15. ep. - 2. studenog

Misleći da njezina majka vara njezina oca, Fran se pretvara da je pacijentica kako bi osobno upoznala dr. Joea Rassu. Otkrivši da je liječnik i udovac te da je mnogo privlačniji od njezina oca, Fran je zabrinuta. Unatoč Maxwellovu prijedlogu da se ne miješa, Fran je odlučila suočiti se sa Sylvijom. U međuvremenu, nakon što je pristala režirati Graceinu školsku predstavu, C. C. nagovara Nilesa da uskoči kao zamjena umjesto glumca koji se iznenada razbolio.
 

 

6. sez., 16. ep. - 3. studenog

Nilesov prijatelj napisao je predstavu te on želi da mu Maxwell pomogne režirati je. Nakon što Maxwell odbije njegov zahtjev, Niles govori Fran da želi postati uspješni producent kako bi zadivio jednu ženu, a nakon što sazna da je ta žena C. C., Fran pristaje pomoći mu. U međuvremenu, nakon što Maxwell načuje C. C.-ine pritužbe na Fran, inzistira na tome da ona bude ljubaznija prema njegovoj supruzi jer bi on u suprotnom mogao raskinuti njihovo partnerstvo.
 

 

6. sez., 17. ep. - 4. studenog

Nakon što je poslušao Franin savjet i zaprosio C. C., Niles je zapanjen jer ga je odbila. Niles je ponižen, a Maxwell kritizira Fran jer se miješala. Međutim, nakon što supružnicima Sheffield liječnica predloži da vježbaju na lutkama jer će postati roditelji blizanaca, Niles inzistira na tomu da mu Fran pomogne da se C. C. zaljubi u njega.

 


 Tagovi