.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Dadilja, 3.-7. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Pod pritiskom svoje obitelji, Maxwell želi da Fran potpiše predbračni ugovor.

5. sez., 16. ep. - 3. listopada

Nakon što je Fran uvrijeđena u trač-rubrici i komentaru u vezi s Maxwellovim i njezinim zarukama, ona je povrijeđena, ali osjeća se bolje nakon što su njih dvoje pozvani na otmjenu zabavu u visokom društvu. Da se pripremi za važnu večer, Fran s majkom i Val odlazi u potragu za savršenom haljinom. U međuvremenu, C. C. se žali da je ona riskirala svoj ugled da otvori vrata investitorima iz visokog društva, a Maxwell uvjerava i nju i Fran da će sve biti u redu.

 

5. sez., 17. ep. - 4. listopada

Maxwell traži inspiraciju za novi, moderni i urbani mjuzikl, a Fran i njezina majka idu na sastanak s organizatorom zabava u vezi s njezinim vjenčanjem. Nakon njihova sastanka s Dirkom i njegovim nesposobnim novim pomoćnikom, Fran je zabrinuta zbog Maxwellova prijedloga da ona prestane raditi nakon što se vjenčaju. Međutim, Sylvia nagovara Fran da mužu bude potpora i na njega utječe iz sjene. Stoga, da pomogne Maxwellu, ona pristaje unuku Yettina dečka organizirati audiciju u novoj predstavi.

 

5. sez., 18. ep. - 5. listopada


Bliži se Franina školska obljetnica i Fran uživa jer će se moći pohvaliti zarukama. Međutim, nakon što Maxwell neće moći poći s njom, Fran mora ići s Val i zadovoljiti se pokazivanjem zaručničkog prstena. Na obljetnici Fran zbog prvog susreta sa starom kolegicom shvati da bračni život nije onakav kakvim ga zamišlja.
A kada se pokušala hvaliti svojim vjenčanjem, Fran je samo primjećivala da rastava uzima svoj danak. U međuvremenu, Nilesu nedostaje prepiranje sa C. C., a Graceina prijateljica Chelsea upozorava je da je čeka ružno razdoblje nakon što se Maxwell ponovno oženi.

 

5. sez., 19. ep. - 6. listopada

Fran i Maxwell pripremaju vjenčanje, a Maxwell iznenada primi vijest da je njegov otac, James Sheffield, preminuo. Pozvan je na čitanje oporuke pa Maxwell i djeca iščekuju dobre vijesti o golemu nasljedstvu na koje su svi računali. Međutim, iz videosnimke koju im je ostavio njegov pokojni otac oni saznaju da će većinu nasljedstva vrijednog 100 milijuna dolara dobiti Jamesova izvanbračna kći, Concepcion.

 

6. sez., 20. ep. - 7. listopada

Pod pritiskom svoje obitelji, Maxwell želi da Fran potpiše predbračni ugovor. Međutim, premda ju je na to pripremio kupnjom skupocjenih darova, ne može se prisiliti da joj postavi to pitanje, ali nakon što Fran naposljetku sazna istinu, ona je uvrijeđena i povrijeđena, posebice klauzulom koja je obvezuje na to da održava umjerenu tjelesnu težinu.

>>>> Dadilja, 10.-14. listopada

 


 

 
 

  Tagovi