.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Dadilja, 29. kolovoza-2. rujna

img placeholder
,
hr_HR

Da bi nagovorili televizijsku ličnost Jaya Lenoa da u svojoj emisiji ugosti glumce iz njihove najnovije predstave, C. C. mu obećava da će Fran čuvati njegovu kujicu Harley.

4. sez., 3. ep. - 29. kolovoza

Nakon što Brighton loše napiše test iz biologije, Maxwell inzistira na tome da u sljedećem školskom projektu bude bolji bez njegove i Franine pomoći. Međutim, nakon što nije imao inspiraciju za ideju, Fran se ogluši na Maxwellovu naredbu i predlaže Brightonu da se pobrine za tri ptičja jaja pronađena u napuštenom gnijezdu na terasi i o tome napravi projekt. U međuvremenu Fran obučava Grace za kupnju u robnim kućama, a Niles će domišljato iskoristiti snimku te njome prevariti C. C. da pomisli da Maxwell želi ljubavni sastanak s njom.

 

 

4. sez., 4. ep. - 30. kolovoza

Nakon što je na prijevaru morala povesti Grace sa sobom, Fran se nalazi u publici emisije The Rosie O'Donnell Show sa svojom najboljom prijateljicom Val. Saznavši da Rosie ima problem i da nikako ne može uspavati sina, Fran joj iz publike predlaže da ga pokuša uspavati disko-glazbom. Nakon što njezin savjet upali, Fran je pozvana u svlačionicu zvijezde nakon šoua, gdje joj je ponuđeno mjesto tjednog gostovanja u emisiji o brizi o djeci. Zabrinuta zbog toga što će Maxwell misliti, Fran inzistira na tomu da mu ona priopći vijest. Međutim, saznat će da on ima samo riječi potpore za njezinu novu karijeru.

 

 

4. sez., 5. ep. - 31. kolovoza

Fran pokušava upasti u ekskluzivni ladanjski klub Riverside, a njezina majka zove je da je upozori. Naime, nakon što je izgubila svoj noćni klub i bila deložirana, Franina teta Freida pokušava naći nekog kod koga bi mogla odsjesti, a Fran je sljedeća na njezinu popisu. Shvativši da je ona njezina jedina nada, Fran se trudi unaprijediti Freidinu vezu s njezinim imućnim dečkom Fredom. U međuvremenu Fran primjećuje zabrinjavajuću sličnost s Maxwellom kada je riječ o izbjegavanju veze i obveza.

 

 

4. sez., 6. ep. - 1. rujna

Tijekom posjeta galeriji s Fran, Maxwell slučajno nabasa na svojeg oca Jamesa, s kojim nije u dobrim odnosima, i svoju pomajku Joan. Premda Maxwell jasno daje do znanja da je još srdit na oca jer je ostavio suprugu i oženio se svojom tajnicom, Fran pokušava izgladiti njihov odnos te bez njegova znanja poziva Jamesa i Joan na večeru, a da smanji napetost, na večeru poziva i Sylviju i Yettu.

 

 

4. sez., 7. ep. - 2. rujna

Da bi nagovorili televizijsku ličnost Jaya Lenoa da u svojoj emisiji ugosti glumce iz njihove najnovije predstave, C. C. mu obećava da će Fran čuvati njegovu kujicu Harley. Dok čuva i C. C.-ina psa Kestija i Harley, Fran saznaje da se nalazi pod istragom Porezne uprave. Budući da je s Brightonom ispunjavala papirologiju za povrat poreza, sada svim snagama pokušava izbjeći probleme. U međuvremenu Brighton odbija Maxwellove pokušaje poboljšavanja njihova odnosa.

 

 


 Tagovi