.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Dadilja, 26.-30.rujna

img placeholder
,
hr_HR

Nakon što je prešao pola svijeta da joj izjavi ljubav, Maxwell Fran vodi kući gdje ih iščekuje uzbuđena obitelj.

5. sez., 7.-8. ep. - 26.rujna

Nakon što ga je izgubila na tri tjedna, Sylvia je pronašla pismo koje je Fran poslalo siroče iz Kambodže koje su ona i Val posvojile dok su išle u školu. Zbog vijesti o tome da Mai-Ling dolazi u New York sutradan Fran mora brzo djelovati. Premda se Val protivi, ona zamoli Maxwella da 19-godišnja djevojka iz Kambodže odsjedne u njegovoj kući. Kada je djevojka stigla, nije prošlo mnogo vremena prije negoli su se Fran i Val počele prepirati oko nje.

Fran je uzrujana jer se ne udaje ona, a zbog Yettina zaručnika Afroamerikanca, Sylvia sumnja u majčinu želju za udajom. Fran se za pomoć obraća svojem terapeutu, dr. Milleru, te odlučuje iskazati svoju neovisnost ispunjavanjem dugogodišnje životne želje da postane djevojka koja vodi vremensku prognozu na televiziji. Fran je čvrsto odlučila ostvariti svoj san i sve je isplanirala saznavši da je Yettin zaručnik, Sam, ujak televizijskog voditelja Bryanta Gumbela.

 

5. sez., 9.-10. ep. - 27.rujna

Nakon što Maggie postane opsjednuta svojim profesorom filozofije, Maxwell naređuje Fran da se pobrine za to da profesor ne pokuša započeti vezu s njom. Fran vodi Yettu sa sobom i stiže u učionicu profesora Stevea Goldberga gdje saznaje da Maggie nije jedina učenica zaljubljena u profesora. A kada Steve sazna da i Fran zanima astrologija, kao i njega, on se ponudi izraditi joj zvjezdanu kartu. Međutim, ona mu ne može priznati koliko ima godina i laže mu o svojoj dobi. U međuvremenu, Maggie je uzrujana saznavši da Steve uopće ne zna tko je ona.

Zbog vijesti o nadolazećem obiteljskom okupljanju na slapovima Niagare, Fran od Maxwella traži slobodan vikend. Međutim, kada Niles bude pozvan na natjecanje batlera na Bermudima, Maxwell zaboravlja dogovor s Fran te i njemu daje slobodan vikend. Neće se imati tko brinuti za djecu pa Maxwell mora izabrati kojeg će od odanih zaposlenika morati razočarati. Nakon što Fran zavođenjem nagovori šefa da stane na njezinu stranu, Niles se udružuje sa C. C. da bi joj se osvetio.

 

5. sez., 11.-12. ep. - 28.rujna

Val Fran poziva na tulum u povodu novog albuma pjevača Michaela Boltona, ali Fran neprestano muče hemoroidi. Nakon neuspješna odlaska u ljekarnu po lijek, nakon čega je C. C. saznala za njezin problem, Fran je savjet potražila kod svoje majke. Dobro upoznata s Franinim problemima, Sylvia Fran brzo dogovara termin kod svojeg liječnika. U međuvremenu, Fran ne zna što joj je činiti nakon što u Maggienoj sobi pronađe kontracepcijske pilule.

Prije sastanka u vezi s njihovim novim projektom s glumicom Stephanie Mann, Maxwell i C. C. žele se pobrinuti za to da Fran bude negdje drugdje zaokupljena. Ipak, znajući da je zvijezda prisutna u kući obitelji Sheffield, Fran se maskira u vrtlara da bi je mogla vidjeti. Nakon što slučajno vodom zalije Stephanie, Fran pokušava očistiti glumicu te pritom slučajno sazna da je glumičin slavni madež zapravo lažan. Premda je Maxwellu obećala da će čuvati Stephanienu tajnu, Fran si ne može pomoći i o tome u liječničkoj ordinaciji razgovara s majkom. Međutim, Fran ne zna da je tu vijest načula autorica trač-rubrike, Cindy Adams.

 

5. sez., 13.-14. ep. - 29.rujna

Fran želi učiniti nešto posebno u povodu očeva rođendana pa od Maxwella traži da nabavi VIP-ulaznice za važnu hokejašku utakmicu. Međutim, nakon što se na utakmici umjesto oca pojavi Sylvia, Fran saznaje da njezin otac nije došao jer se protivi tomu kako se Maxwell odnosi prema njoj. Na Gracein prijedlog, Fran odlazi svojem terapeutu i upada usred njegova tretmana akupunkture. Ona zahtijeva da joj dr. Miller kaže zašto je otac ignorira, a on primjećuje sličnosti između njezina odnosa s ocem i odnosa s Maxwellom.

Nakon što je školski kolega pozove da praznike provede u njegovoj palači na Bliskom istoku, Grace traži od Fran da nagovori njezina oca da je pusti. Premda je Fran sigurna da će Maxwell htjeti da praznike provedu uz obiteljsko druženje, Maggie i Brighton već imaju druge planove pa Maxwell dopušta Grace da ode, ali samo bude li joj Fran pratnja. Premda je uzbuđena zbog puta, Fran je sigurna da to znači da se gasi njezina romansa s Maxwellom. Tijekom leta u Kurestan, Fran se neprestano brine, sve dok joj kraljevski tretman kojem su ona i Grace podvrgnute ne pomogne da se opusti.

 

5. sez., 15.-16. ep. - 30.rujna

Nakon što je prešao pola svijeta da joj izjavi ljubav, Maxwell Fran vodi kući gdje ih iščekuje uzbuđena obitelj. C. C. još nije spremna odreći ga se, a Maxwell organizira večeru na kojoj će svima obznaniti što osjeća prema Fran. Premda on želi da njihova veza ostane tajna do večere, ona se ne može suzdržati i sve govori majci, a za nekoliko minuta, dobra vijest proširila se cijelim gradom. U međuvremenu, C. C. je smislila priču o važnom poslovnom sastanku zbog kojeg Fran i njezini uzvanici moraju čekati Maxwella.

Nakon što je Fran uvrijeđena u trač-rubrici i komentaru u vezi s Maxwellovim i njezinim zarukama, ona je povrijeđena, ali osjeća se bolje nakon što su njih dvoje pozvani na otmjenu zabavu u visokom društvu. Da se pripremi za važnu večer, Fran s majkom i Val odlazi u potragu za savršenom haljinom. U međuvremenu, C. C. se žali da je ona riskirala svoj ugled da otvori vrata investitorima iz visokog društva, a Maxwell uvjerava i nju i Fran da će sve biti u redu.

>>>> Dadilja, 3.-7. listopada
 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Tagovi