.

 

novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Dadilja, 24.-28. listopada

Dadilja 5. sezona - 7
19.10.2016. 14:54, DomaTV komentiraj pošalji

Dok se Fran priprema za Gracein razgovor za upis u Eastside, školu za talentiranu djecu, Maxwell uzbuđeno čeka dolazak starog školskog prijatelja Rodneya Pembrooka.6. sez., 8. ep. - 24. listopada

Nakon što je Fran završila u bolnici, saznala je da ipak nije trudna. Vidjevši kako je uzrujana zbog te vijesti, Maxwell je inzistirao na tome da smjesta nastave raditi na djetetu. Sylvia počinje sumnjati u Maxwellovu potenciju te predlaže da Fran posjeti kineskog liječnika da im pomogne začeti. Nakon što je Val nabavila tablete od kojih je postala pametnija, kolačići koji su ujedno i afrodizijak koji je liječnik propisao Fran i Maxwellu čine čuda za Nilesa i C. C.
 

 

6. sez., 9. ep. - 25. listopada

Franina opsjednutost trudnoćom raste pa Maxwell predlaže da odu na skijanje u Aspen da ona odvrati misli od svega. Fran isprva nije zainteresirana, ali predomislila se saznavši da će obitelj Sheffield gostovati kod predsjednika Billa Clintona. Premda se i Niles raduje odmoru, on se mora brinuti za C. C. nakon što nju snađe neobična nesreća te završi u invalidskim kolicima.

Dadilja 1180x364 - 2


 

 

6. sez., 10. ep. - 26. listopada

Iako se Fran raduje njihovoj prvoj zajedničkoj Hanuki, Maxwell odlazi na poslovni put izvan grada. Da stvari budu gore, sa sobom vodi i Grace. Maxwellova sestra neočekivano dolazi u posjet preko praznika sa svojim novim dečkom, a Niles je razočaran saznavši da će se C. C. pridružiti Maxu i Grace na njihovu putu. U međuvremenu, dok se Fran prisjeća obiteljskih proslava Hanuke iz djetinjstva, Max pamti da ga je tijekom praznika napustio njegov otac.

 


6. sez., 11. ep. - 27. listopada

Franina imućna teta Freida želi osvetu jer nije bila pozvana na vjenčanje pa je kupila zgradu u kojoj stanuju Sylvia i Morty s nakanom da ih deložira. Supružnici Fine nisu imali kamo otići pa su se pojavili na kćerinu pragu te je Fran bila prisiljena o tome obavijestiti Maxwella. Unatoč tomu što se nije najprije savjetovala s njim, Maxwell nevoljko dopušta svojoj novoj rodbini da se doseli u njihovu kuću dok ne nađu drugi smještaj. U međuvremenu, Maggie se urotila kako bi svojem dečku priskrbila posao modela za njezina oca i C. C.

Dadilja 1180x364 - 1


 

 

6. sez., 12. ep. - 28. listopada

Dok se Fran priprema za Gracein razgovor za upis u Eastside, školu za talentiranu djecu, Maxwell uzbuđeno čeka dolazak starog školskog prijatelja Rodneya Pembrooka. Fran se silno trudi zadiviti ravnateljicu škole, a Maxwell i Rodney kući se vraćaju pijani. Premda Fran pokušava intervenirati, njihovo nepristojno ponašanje ipak ju je osramotilo. U međuvremenu, saznavši da je naslijedio plemićku titulu, Niles se priprema dati otkaz i uživati u novostečenom bogatstvu.

 


 

Ocijeni: 0 glas(ova) 0,0
Glades exposed
Glades
24.05.2017 / 11:07
Navy CIS, 8. sezona
Navy CIS
15.05.2017 / 09:37
Tragovi zločina 3. sezona exposed
Tragovi zločina
17.05.2017 / 08:47
Škorpion exposed
Škorpion
08.05.2017 / 16:12

Pošalji članak

Vaša e-mail adresa:

E-mail adresa primatelja:

Kratka poruka:

Domatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Domatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Domatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Domatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Domatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Domatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se