.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Dadilja, 22.-26. kolovoza

img placeholder
,
hr_HR

Tijekom piknika s Fran u Central Parku, Maxwell spazi svoju kćer Maggie s njezinim novim 25-godišnjim dečkom Johnom.

72.ep. - 22. kolovoza

Nakon što Brighton padne francuski u školi, Maxwell zaključuje da je vrijeme da krene na instrukcije. Fran je odgovorna za pronalazak profesora i čvrsto odlučuje da će pri odabiru kvalifikacije biti jedini kriterij... Sve dok ne upozna visokog, tamnokosog i privlačnog Phillipea, a kada i Phillipe pokaže da se i ona njemu sviđa, Fran bez oklijevanja prihvaća njegov poziv na večeru.
Nakon što shvati što se zbiva između dadilje i profesora, Maxwellova netrpeljivost prema Francuzu eskalira. Saznavši da ju je Phillipe zaprosio, pokušava nagovoriti Fran da odbije njegovu ponudu, a nakon što sazna da bi Phillipe tim brakom stekao vizu za ostanak u državi, Maxwell posumnja da on nešto smjera.

 

 

73.ep. - 23. kolovoza

Dok se Maxwell priprema za proslavu Brightonove Svete potvrde, Fran se priprema za krstarenje s najboljom prijateljicom Val. Međutim, pomisao na to da će Fran biti na moru i na kruzeru punom poželjnih muškaraca za Maxwella je bila previše, posebice nakon tvrdnje proročice da će Fran upoznati muškarca svojih snova. Stoga, da pripazi na nju, Maxwell će urediti da joj se na krstarenju pridruži cijela obitelj Sheffield. Štoviše, kao da i to nije dovoljno, poziva i Franine roditelje, Yettu, Nilesa i C. C. da im se pridruže.
Smjesta nakon dolaska na kruzer, Fran i Val počinju potragu za poželjnim neženjama. Uz malu pomoć svoje majke, Fran se brzo sprijateljuje s jednim od putnika, Steveom Goodmanom. Međutim, Maxwell predosjeća nevolje i smjesta pokušava Fran držati podalje od njezina privlačnog novog prijatelja. U međuvremenu, zbog neočekivanog niza sreće u kasinu na brodu Niles mora biti neobično ljubazan prema C. C.

 

 

74.ep. - 24. kolovoza

Na zahtjev svoje majke Maxwell odlazi u Pariz spriječiti svojeg brata Nigela da potroši nasljedstvo u noćnom klubu, ali zbog zabune Maxwell odlazi s torbom u kojoj je C. C.-in pas Kesti, a ne sa svojom prtljagom, a Fran brigu o djeci prepušta Yetti i kreće prema zračnoj luci. Međutim, dok je pokušavala zamijeniti torbe, ona i pas slučajno su zaključani u prtljažniku aviona dok je avion kretao prema Francuskoj.
Nakon što je sve kod kuće uvjerila da je dobro, Fran stiže u Pariz i saznaje da će hotelsku sobu morati dijeliti sa šefom, a Nigel pretpostavlja da se između njegova starijeg brata i dadilje događa nešto više. Fran nagovori Maxwella da uživaju zajedno u poslijepodnevnoj kupnji prije polaska u noćni klub gdje kane provjeriti investicije njegova brata.

 

 

75.ep. - 25. kolovoza

Suočen s gotovo sigurnom katastrofom tijekom leta na povratku kući iz Pariza, Maxwell u panici izjavljuje Fran ljubav. Međutim, nakon što gotovo izbjegnu nesreću, on mijenja mišljenje i moli Fran da zaboravi da joj je izjavio ljubav. Budući da je već počela planirati njihov zajednički život, Fran nije raspoložena za njegovo povlačenje ljubavne izjave. Povrh svega razočarenja, Grace je u školskom projektu odlučila opisati C. C.-jin radni dan, a ne njezin.
Fran je uvjerena da je Maxwell cijelo vrijeme besramno očijukao s njom pa joj Maxwell nudi skupocjene darove pokušavajući time izgladiti situaciju. Premda Niles osjeća da je nešto pošlo po zlu, Maxwell odbija otkriti detalje propasti njegova odnosa s dadiljom. U međuvremenu, tijekom izlaska u bar za samce s Val, Fran upoznaje Jacka, slijepca kojeg očito ne zanima samo njezin izgled.

 

 

76.ep. - 26. kolovoza

Tijekom piknika s Fran u Central Parku, Maxwell spazi svoju kćer Maggie s njezinim novim 25-godišnjim dečkom Johnom. Premda je Maxwell odlučio da će kćeri zabraniti da se viđa s njim, Maggie je odlučila nastaviti svoju sve intenzivniju vezu s Johnom. Stoga, nakon što Fran predloži Maxwellu da im barem pruži priliku te upozna Johna prije negoli ga otjera, Maxwell pristaje. U međuvremenu Maxwell odbija priznati da njegov sluh možda počinje slabjeti.
Nakon što se pridruži Maggie u obližnjoj knjižari da bi upoznala Johna, Fran je očarana njegovim zgodnim prijateljem Mikeom i unatoč velikoj razlici u godinama između njih, Fran pristaje na spoj u četvero znajući da će nakon izlaska s Mikeom biti teže uvjeriti Maggie da se ne bi trebala viđati s Johnom. Zatim će Maxwell ispaštati zbog svojeg lošeg sluha, a Niles će skovati plan kojim će C. C.-jin privremeni boravak u kući obitelji Sheffield htjeti učiniti što neugodnijim.

>>>> Dadilja, 29. kolovoza-2. rujna

 

 

 Tagovi