.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Dadilja, 19.-23. rujna

img placeholder
,
hr_HR

Nakon što Maxwell ukori Nilesa zbog zabadanja nosa, Fran i C. C. prepiru se oko toga koja bi Maxwellu bila bolja supruga.

4. sez., 23.-24. ep. - 19. rujna

Kada Fran sazna da će Bette Midler prisustvovati dobrotvornoj dražbi koju organiziraju Maxwell i C. C., ona dobrovoljno nudi svoje usluge na dražbu. Maxwell se nada da će osigurati i sredstva za svoj sljedeći projekt te poziva i imućnog filantropa Toma Rosensteina koji, upoznavši Fran, daje ponude za njezine usluge, unatoč Maxwellovim suptilnim prijedlozima da to ne čini. Poslije upoznavanja s Fran, i Bette se uključuje u dražbu, nakon što Tom obeća da će obnoviti kazalište i nazvati ga po njoj. Zbog toga Fran dobiva 5000 dolara od Toma za jedan dan proveden s njegovim 14-godišnjim sinom Keithom.

Premda Maxwell željno iščekuje odmor na Havajima s djecom na kojem će mu se pridružiti Fran, ona nije baš oduševljena odlaskom jer ide u ulozi dadilje. Međutim, prije negoli dogovori svoje planove za odmor, dolazi Val s vijestima da je Franina stara suparnica Heather Biblow dobila ulogu u popularnoj sapunici Mladi i nemirni. Nakon Heatherne ponude da im plati da one dođu u Kaliforniju vidjeti njezin uspjeh, Fran iskorištava tu priliku da izbjegne odmor s obitelji Sheffield.

>>>> Dadilja, 26.-30.rujna

 

 


4. sez., 25.-26. ep. - 20. rujna

Dok tuguje zbog nestabilne veze s Maxwellom, Fran saznaje da njezina majka razmišlja o kupnji stana u Floridi. Premda je isprva sumnjičava, nakon što shvati prednosti udaljenosti od majke, Fran odlučuje ići sa Sylvijom po ponudu za kupnju stana. Međutim, nakon što je majku nagovorila da se što prije preseli, sama pomisao na to iznenada rastuži Fran.

Nakon što je dobila poljubac prije negoli je Maxwell otišao na poslovni put u London, Fran je uvjerena da, premda on to nije rekao, Maxwell želi da mu se ona pridruži. Stoga, dok Maxwell uživa u udobnosti leta prvim razredom, Fran za njim putuje ekonomskom klasom. Nakon njegova dolaska u hotel u Londonu, Maxwell je iznenađen vidjevši da ga Fran čeka. Premda Maxwell isprva predloži da ona ode, ubrzo se njihova strast rasplamsa. Međutim, netom prije negoli su se spremali napokon konzumirati ljubav, oglasio se požarni alarm i morali su pobjeći iz hotelske sobe.

 

 


5. sez., 1.-2. ep. - 21. rujna

Niles se oporavlja od srčanog udara, a Maxwell dolazi k njemu razgovarati o svojoj vezi s Fran. Dok je pričala Val priču o tome kako ju je C. C. zatekla s Maxwellom, Fran je shvatila da će morati brzo djelovati kako napetost ne bi splasnula. Međutim, nakon što joj Maxwell pokuša odvratiti pozornost renoviranjem kuhinje, Fran se mora dvostruko više truditi da bi on ostao zainteresiran.

Niles i dalje iskorištava C. C. dok se oporavlja od srčanog udara, a Maxwell obznanjuje da cijelu obitelj vodi na premijeru novog filma Eltona Johna. Fran pretpostavlja da će dobiti slobodan dan jer će on htjeti da mu se makne s puta, ali iznenađena je nakon što Maxwell izjavi da i ona ide s njima, ali i njezine majka i baka. Međutim, ništa ne može nadmašiti Franino oduševljenje i iznenađenje kada ona sazna da Maxwell vodi nju kao pratilju na privatnu večeru kod Eltona Johna.

 

 


5. sez., 3.-4. ep. - 22. rujna

Brighton izluđuje oca novom električnom gitarom, a nakon što je pobijedio na natjecanju, kuća obitelji Sheffield postaje mjesto snimanja novog glazbenog videa Briana Setzera. Premda Maxwell od Fran očekuje da se pobrine za to da Brightonovo sviranje gitare ne utječe na njegove školske aktivnosti, Fran je uzbuđena jer bi mogla upoznati frontmena benda, Briana Setzera. Maggie se pokušava nositi s pritiskom zbog pridruživanja sestrinstvu, a Brighton se sprema upoznati bend i potpredsjednicu izdavačke kuće benda, Bobbie Flekman.

Bliži se Yettina djevojačka zabava pa Fran treba novac za dar. Stoga, kada joj C. C. ponudi više novca nego Maxwell samo da bi išla u šetnju s njezinim psom, Fran rado prihvaća ponudu. Međutim, nakon što s njom očijuka privlačni šetač pasa, Fran pušta Kestija s uzice da se ode igrati, a nakon što ga ode pronaći, na vidiku nema ni Kestija ni Briana.

 


5. sez., 5.-6. ep. - 23. rujna

Nakon što Maxwell ukori Nilesa zbog zabadanja nosa, Fran i C. C. prepiru se oko toga koja bi Maxwellu bila bolja supruga. Da bi saznale odgovor, Fran predlaže da psihologinji dr. Joyce Brothers prepuste odluku. Nakon što dr. Brothers inzistira na dolasku u kuću da uživo obavi razgovor s njima, Fran odlučuje renovirati svoju sobu da bi ostavila dobar dojam. Međutim, nakon što Niles vidi Franin zahtjev za odobrenjem zajma za pokućstvo, on pomisli da Fran zarađuje mnogo više novca nego on te od Maxwella zahtijeva povišicu, a kada Maxwell odbije, Niles odluči dati otkaz.

Nakon što C. C. predloži solonastup s Chevyjem Chaseom u glavnoj ulozi, Maxwell predloži da svi otputuju u Atlantic City i pogledaju nastup komičara. Premda C. C. inzistira na tome da Fran ne bude pozvana, Maxwell ne može odoljeti i poziva je da pođe s njima i upozna Chevyja Chasea jer je izjavila da ima vrući spoj. Nakon dolaska u Atlantic City, Fran smjesta traži aktivnosti za djecu da bi se ona i Maxwell mogli družiti nasamo. U međuvremenu, Brighton pokušava upasti u klub sa striptizetama, a Niles se suočava sa starom ovisnošću o kockanju.

 

 

 Tagovi