.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Dadilja, 17.-21. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Nakon što je Yettu poslala u kino s Brightonom, Fran je Sylviji obznanila vijest o trudnoći.

6. sez., 3. ep. - 17. listopada

Nakon što Brightonu otac zabrani da s prijateljima ide u Atlantic City, on nagovara Fran da pokuša udobrovoljiti njegova oca. Nakon što Maxwell odbije popustiti, Fran ubrzo shvati da se Maxwell prema njoj i dalje odnosi kao prema dadilji njegove djece. Fran ne želi da njezina majka sazna da su se ona i Maxwell posvađali pa po savjet odlazi Yetti. Međutim, nakon što Sylvia sazna istinu, ona predlaže Fran da ga ucijeni seksom kako bi dobila ono što želi.

 

 

6. sez., 4. ep. - 18. listopada

U posjet im dolaze roditelji Maxwellove preminule supruge pa se Maxwell brine hoće li Fran ostaviti pozitivan dojam. Premda je Fran uvrijeđena jer je Maxwell pomislio da bi ga ona mogla osramotiti, Maxwellovi strahovi pokazali su se opravdanima nakon što ju je bračni par Huntley slučajno vidio bez odjeće. Međutim, Fran ih je odlučila impresionirati nakon što je saznala da se Roberta i Ernest protive tomu da ona posvoji Maxwellovu djecu. 

6. sez., 5. ep. - 19. listopada

Nakon što se Grace maskirala u Fran u povodu maškara, Maxwell predlaže Fran da bude bolji uzor djeci, posebice jer Maggien novi dečko Michael dolazi k njima na večeru. Međutim, njezina je odlučnost na kušnji nakon što ona sazna da je Michael poznati model za donje rublje. Premda su njegovo bogatstvo i ugledna obitelj sve što je Fran zanimalo, Maxwell je i dalje skeptičan u vezi s momkom s kojim izlazi njegova kći. U međuvremenu, Niles je u depresiji jer Maggien dečko zarađuje više od njega.

 


6. sez., 6. ep. - 20. listopada

Nakon što su se iz kupnje vratile ranije, Fran, Sylvia i Yetta zatekle su Maggie u krevetu s njezinim dečkom, ali Maxwell je stigao prije negoli ih je Fran uspjela skriti. Nakon što je Michaela izbacio iz kuće, za promiskuitetno ponašanje svoje kćeri okrivio je Fran. U međuvremenu, nakon što su oboje iskoristili priliku za zlobnu šalu, Niles je kupio C. C.-in rabljeni auto.

 

 

6. sez., 7. ep. - 21. listopada

Nakon što je Yettu poslala u kino s Brightonom, Fran je Sylviji obznanila vijest o trudnoći. Premda je nagovorila majku da to zasad zadrži za sebe, Fran ne zna da je Niles načuo njihov razgovor. Nakon što on ne može skriti da zna za trudnoću, Fran tjera Nilesa da joj obeća da neće Maxwellu reći prije negoli mu ona kaže. Međutim, nakon što se Yetta vratila iz kina bez Brightona i moli C. C. da ne kaže Maxwellu, Niles zbog nesporazuma pomisli da C. C. zna da je Fran trudna.

 


 Tagovi