.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Dadilja, 15.-19. kolovoza

img placeholder
,
hr_HR

Brighton uči Fran igrati tenis, a Maxwell je uzrujan zbog loše kritike njegove najnovije predstave.

3. sez., 19. ep. - 15. kolovoza

Fran saznaje za okupljanje članica modne agencije, a njezina majka stiže i obznanjuje da će ići na plastičnu operaciju. Premda misli da Sylviji ne treba operacija, Fran ipak pristaje ići s njom u ordinaciju kirurga. Međutim, nakon što sazna da će joj s godinama rasti stopala, Fran je iznenada zabrinuta za to kako će izgledati na okupljanju modela za stopala. Dok Fran u panici traži par cipela kojim će dokazati da se njezina stopala ne šire, i Gracie je iznenada opsjednuta mladolikim izgledom.

 

 

3. sez., 20. ep. - 16. kolovoza

Unatoč pametnoj dosjetki kako da izvede Fran iz kuće, Maxwell ne može od Fran skriti da u kuću na sastanak dolazi Elizabeth Taylor. Premda je obećala da će se kloniti glumice tijekom njezina posjeta, Fran se domišljatom sabotažom domogla ulaznih vrata u trenutku dolaska gđe Taylor. Međutim, Fran je iznenađena saznavši da se njezina majka Sylvia već skriva u ormaru.

 

 

3. sez., 21. ep. - 17. kolovoza

Nakon tvrdnji da se odriče muškaraca, Fran prihvaća spoj sa zvijezdom njujorških „Rangersa“ Mikeom LaVoeom. Premda je zabrinuta zbog toga što će misliti njezin šef, Maxwell se trudi zadiviti Mikea vlastitim mačo-stilom. Međutim, već na prvom spoju Fran saznaje koliko je praznovjeran njezin novi dečko i zvijezda hokeja.

 

 

3. sez., 22. ep. - 18. kolovoza

Brighton uči Fran igrati tenis, a Maxwell je uzrujan zbog loše kritike njegove najnovije predstave. Prisiljen da preispita svoj život, zaključuje da u 42 godine svojeg života nije učinio ništa važno, a nakon što ga Fran pozove da joj se pridruži na teniskom terenu i riješi se napetosti, on gubi od potpune početnice i to mu dodatno kvari ionako loše raspoloženje.

 

 

3. sez., 23. ep. - 19. kolovoza

Gary Issacs, privlačni novi pjevač, privlači rekordne skupine ljudi u Sylvijinoj sinagogi pa ona nagovara Fran da ga dođe upoznati. Fran pokušava navesti Garyja da je pozove na spoj, a Maxwell udružuje snage s kantautorom Burtom Bacharachom za novi, obećavajući brodvejski mjuzikl, a kada Burt dobije priliku čuti Garyja kako pjeva, inzistira na tome da njemu dodijele ulogu u mjuziklu.

>>>> Dadilja, 22.-26. kolovoza

 

 


 Tagovi