.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Dadilja, 12.-16. rujna

img placeholder
,
hr_HR

Nakon sezone u kojoj je Maxwell osvojio nagradu Tony, za svoju sljedeću predstavu uspijeva sklopiti ugovor s glumicom Morgan Faulkner.

4. sez., 13.-14. ep. - 12. rujna

Fran obavlja pripreme za sestričnino vjenčanje na kojem će biti djeveruša, a prije toga izlazi s Val u popularni bar za samce. Nakon što nabasaju na C. C., prilazi im zgodni muškarac te zamoli Fran za ples. Međutim, C. C. neće ostati praznih ruku jer se Val silno trudi biti joj prijateljica. U međuvremenu, Franin nadolazeći spoj s vrlo romantičnim i imućnim Bobom kod Maxwella mogao bi izazvati napad ljubomore.

Premda je ohrabruje to što je njezina kći počela odlaziti terapeutu, Sylvia je nezadovoljna nakon što dr. Miller Fran predloži da izbaci sve muškarce iz svojeg života. Usprkos tomu što joj majka prijeti samoubojstvom, Fran je čvrsto odlučila poslušati savjet terapeuta. Nakon što Niles uzme stanku da bi saslušao Franine probleme, nestrpljivi Maxwell smjesta mu daje otkaz. U međuvremenu, C. C. se dala nagovoriti na izlazak s Fran i Val bez muškaraca. Međutim, nakon što Val ode s prvim muškarcem koji pokaže zanimanje za nju, C. C. izražava svoje nezadovoljstvo, a i Fran zatim neuspješno pokušava pronaći muškarca.

>>>> Dadilja, 19.-23. rujna

 

 

4. sez., 15.-16. ep. - 13. rujna

Nakon što je poslije povratka s tuluma Maxwella zatekla s privlačnom plavušom, Fran je bijesna, ali govori mu da mu ne može naređivati kako da živi svoj život. Maxwell je podsjeća da je ona dadilja, a ne njegova supruga, a nakon što Fran zbog toga posjeti svojeg terapeuta, dr. Miller je ohrabruje da prestane Maxwella tretirati kao supruga te da se prema njemu odnosi kao prema šefu. U međuvremenu, nakon što C. C. ostavi mlađi dečko, ona plati Nilesu da bude njezin pratitelj na velikom banketu i dodjeli nagrada.

Saznavši da njezina majka ima novog dečka, Sylvia smjesta posumnja da on želi Yettin novac te želi da joj se Fran pridruži u banci kako bi se pobrinule za to da Yetta ne može ispisivati nikakve čekove bez njezina odobrenja. Međutim, dok Fran i Sylvia čekaju u redu, pljačkaš banke uzima njih i ostale klijente za taoce. U međuvremenu, Maxwellova šaljiva čestitka u povodu Valentinova Fran se nije dojmila.

 

 

4. sez., 17.-18. ep. - 14. rujna

Maxwell opet odbija priznati da je zaljubljen u Fran te Fran traži osvetu pridruživši se C. C. u obavljanju porotničke dužnosti. Prvoga dana ona se usredotočuje na suđenje u kojem je mladi maneken optužio svoju ljubomornu spremačicu za napad. C. C. se trudi izbjeći porotničku dužnost, ali naposljetku se nalazi s Fran u poroti na suđenju Valentinu. U međuvremenu Fran zbog porotničke dužnosti neće moći obavljati svoju dužnost kod kuće pa će je zamijeniti Sylvia.

Nakon što u Nilesovu rublju pronađe priznanje ubojstva, Fran pomisli da je Niles ubojica. Ona i Yetta ne žele ostati same s batlerom pa Fran optužuje Maxwella da s djecom ne provodi dovoljno vremena. Nakon što sva djeca dobiju uši u kosi, Fran tu nesreću iskoristi da dokaže da ima pravo. U međuvremenu Fran odlazi u ljekarnu po šampon protiv uši te ondje spazi Nilesa u kupnji nečega što ona smatra oružjem za njegov sljedeći zločin.


 

4. sez., 19.-20. ep. - 15. rujna

Dok Fran pokušava pomoći svojoj majci s novom dijetom, nazvala ju je žena koja tvrdi da je njezina prava majka. Premda Fran odbija vjerovati u to, voljna je prihvatiti mogućnost da je slučajno zamijenjena u rodilištu, posebice nakon što je saznala da gđa Baker živi u jednom od najbogatijih dijelova Manhattana. Prisjećajući se djetinjstva, Fran traži naznake koje bi potvrdile da Sylvia nije njezina prava majka. U međuvremenu C. C. dogovara prodaju jedne Maxwellove predstave televizijskoj kući.

Tabloid objavljuje lažne priče o tome da su Maxwell i Fran bili ljubavnici dok je Maxwell još bio u braku. 

 

 

4. sez., 21.-22. ep. - 16. rujna

Nakon sezone u kojoj je Maxwell osvojio nagradu Tony, za svoju sljedeću predstavu uspijeva sklopiti ugovor s glumicom Morgan Faulkner. Saznavši da se ona nekoć zvala Marcy Feldman i da je bila njezina školska kolegica i najveća suparnica u srednjoj školi, Fran se trudi izbjegavati je tijekom njezina posjeta. Međutim, Fran nije mogla odoljeti. Zaskočila je Marcy i natuknula da je ona dadilja Sheffieldove djece. U međuvremenu, dok se obitelj Sheffield priprema provesti pashu s obitelji Fine, Maggie je zabrinuta zbog upisa na Princeton.

Nakon skladanja pjesme slične onima koje pjeva rock-zvijezda Tasha, Fran je silno želi upoznati. Dok Maxwell i C. C. predlažu da se drži onoga što zna raditi, Fran je ipak odlučila da želi pisati pjesme za alternativni rock. Međutim, kada su ona i Val stigle na probu Tashina koncerta, iznenadile su se vidjevši koliko je teško doći do Tashe.

 


 Tagovi