.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Dadilja, 10.-14. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Nakon što se Maxwell požali jer je Fran preglasna dok vodi ljubav, Fran odlazi prenoćiti kod svojih roditelja.

5. sez., 21. ep. - 10. listopada

Sigurna u to da Maxwell pripada samo njoj, Fran zanemaruje vijest o nekadašnjem Maxwellovu udvaranju glumici Marli Maples. Međutim, ona se nalazi u teškoj poziciji nakon što saznaju da na vjenčanje stiže Maxwellov brat Nigel, onaj s kojim je Fran imala kratku vezu dok je bila u Parizu s budućim suprugom. U međuvremenu, Niles želi biti Maxwellov vjenčani kum.

 

 

5. sez., 22. ep. - 11. listopada

Na dan njihova vjenčanja, Maxwell jedva suspreže želju da Fran odvede u krevet. Premda je i Fran zainteresirana, čvrsto je odlučila da ničime neće ureći vjenčanje i da mu neće dopustiti da je vidi 24 sata prije velikog događaja. Da bi bila sigurna u to, Fran je odlučila prenoćiti kod kuće s majkom i Val. U međuvremenu, Maxwell se zbog petogodišnje apstinencije boji da neće zadovoljiti Fran.

 

 

5. sez., 23. ep. - 12. listopada

Saznavši da se Maxwellova sestra Jocelyn nedavno rastala od vozača za kojeg se udala, Fran je sigurna da će se povijest ponoviti, posebice nakon što je Maxwell vidi prije vjenčanja. Unatoč Maxwellovu ohrabrenju, ona se u trenutku početka vjenčanja odbija pojaviti.

 

 

6. sez., 1. ep. - 13. listopada

Nakon što su pali preko ruba palube jahte na kojoj su provodili bračno putovanje, Fran i Maxwell završili su na napuštenom otoku. Dok pokušavaju pronaći hranu da bi preživjeli do spašavanja, Maxwell nagovara Fran da mu pomogne sagraditi sklonište. Međutim, njihov pokušaj završava frustracijom i neuspjehom, ali romantična vatra napokon će dovesti Fran i Maxwella u raspoloženje da naposljetku konzumiraju svoj brak. Međutim, njihovu priliku da nakon toliko vremena vode ljubav omest će ugriz kukca koji će paralizirati Maxwella.

 

 

6. sez., 2. ep. - 14. listopada

Nakon što se Maxwell požali jer je Fran preglasna dok vodi ljubav, Fran odlazi prenoćiti kod svojih roditelja. Maxwell po savjet odlazi Nilesu koji mu govori da bi se trebao opustiti, a Fran prihvaća prijedlog svoje majke te se vraća kući spremna na kompromis. Stoga, nakon što Fran obeća da će se pokušati stišati u krevetu, Maxwell predlaže da provedu noć sami u kući.

>>>> Dadilja, 17.-21. listopada

 


 Tagovi