.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Dadilja, 1.-5. kolovoza

img placeholder
,
hr_HR

Nakon što je zatekao Maggie s njezinim dečkom, Maxwell zaključuje da je vrijeme da je pošalje u švicarski samostan na mali odmor.

3. sez., 9. ep. - 1. kolovoza

Nakon neugodnog susreta u cvjećarnici, Fran se priprema za dolazak Maxwellove majke, Elizabeth. Premda se Maxwell grozi tog posjeta, Fran mu se raduje i kani ostaviti najbolji mogući dojam. Međutim, sve kreće po zlu nakon što Fran sazna da je žena s kojom se porječkala u cvjećarnici nitko drugi nego Elizabeth Sheffield.

 

 

3. sez., 10. ep. - 2. kolovoza

Nakon što Maxwell ohrabri Fran da ode u šoping, ona misli da on nešto smjera. Riječ je o dolasku filmske zvijezde Monice Baker u kuću obitelji Sheffield te su time otkriveni njegovi motivi. Ipak, vidjevši fotografiju novorođenčeta svojeg bivšeg zaručnika te zbog Monicina statusa samohrane majke, Fran se pita hoće li i ona ikad biti roditelj. Stoga, otkrivši da je rodila sina zahvaljujući banci sperme, Monica nagovara Fran da i sama to pokuša.

 

 

3. sez., 11. ep. - 3. kolovoza

Nakon što njezina sestrična rodi još jedno dijete, Fran pomaže Sylviji isplanirati obred obrezivanja, a nakon što se Maggie požali da je Brighton gnjavi svojom novom kamerom, Fran ga angažira da snimi obred. U međuvremenu, nakon što je pronašla skriveni primjerak Maxwellova romana, Fran ga odlučuje objaviti, neovisno o tome što njezin šef misli o tome.

 

 

3. sez., 12. ep. - 4. kolovoza

Nakon što je zatekao Maggie s njezinim dečkom, Maxwell zaključuje da je vrijeme da je pošalje u švicarski samostan na mali odmor. Uvjeren da će Maggie preburno reagirati čuje li tu vijest od njega, Maxwell zamoli Fran da joj priopći tu vijest. Međutim, na Franin prijedlog Maggie umjesto toga pristaje otići u izraelski kibuc.

 

 

3. sez., 13. ep. - 5. kolovoza

Kada Tony Tortori dođe po svojeg sina, rastavljena oca Graciena prijatelja dojmila se Fran. Jednako oduševljena Tonyjem, Fran prihvaća njegov poziv na večeru ne znajući da je on zloglasni šef mafije. U međuvremenu, nakon što Brighton ucijeni Maggie kopijom njezina dnevnika, C. C. Maxwella dovodi u nezgodan položaj kad otpusti zvijezdu njihove nove predstave.

>>>> Dadilja, 8.-12. kolovoza

 

 Tagovi