.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Cure bez love, 4. sezona

Cure bez love 4. sezona - 5
,
hr_HR

PON - PET 04.15

(2 Broke Girls), SAD, 2014./2015., humoristična serija
4. sezona, 22. epizode


Tvorci serije: Michael Patrick King, Whitney Cummings
Izvršni producent: Michael Patrick King
 

Glume:

Kat Dennings
……... Max Black
Beth Behrs .............. Caroline Channing
Garrett Morris …..... Earl
Jonathan Kite .......... Oleg
Matthew Moy …...... Han Lee
Jennifer Coolidge .... Sophie Kachinsky

Doma TV donosi četvrtu sezonu Emmyjem nagrađene humoristične serije 'Cure bez love'. Ovaj klasični sitcom obogaćen je novim, suvremenim i mladenačkim elementima, a dvije glavne protagonistice svakom epizodom iznova dokazuju da život može biti zabavan čak i kad nemaš love! U ovoj sezoni, Max (Kat Dennings) i Caroline (Beth Behrs) će doživjeti kojekakve dogodovštine – od snimanja reality showa o Kardashianima na njihovu štandu do pravne bitke sa srednjoškolkama, dok će se za to vrijeme u njihovoj „obitelji“ pripremati i jedno vjenčanje!

 
 
O seriji:

'Cure bez love' urnebesna je serija nagrađena Emmyjem o neočekivanom prijateljstvu dviju mladih konobarica u zalogajnici u trendi Brooklynu. Iako dolaze iz različitih svjetova, djevojke zbližava zajednički san o otvaranju prodavaonice kolačića. Jedina zapreka jest – baš i nemaju love za ostvarivanje tog sna. Sarkastična, snalažljiva Max Black (Kat Dennings) upoznaje profinjenu, obrazovanu Caroline Channing (Beth Behrs) kada bivša mlada bogatašica Caroline izgubi sav novac zbog očeva skandala na Wall Streetu, pa se nevoljko mora iskušati kao konobarica. Max isprva smatra da je Caroline povlaštena bogatašica, no iznenadi se kad otkrije da njezin stil nije ujedno i njezin najzanimljiviji dio. Kad Caroline pak otkrije da Max peče nevjerojatne koačiće, uviđa da bi se na tome moglo temeljiti njihovo buduće bogatstvo, te počinju štedjeti za pokretanje posla. Okružene svojom ekscentričnom ''obitelji'' iz zalogajnice - kuharom Olegom (Jonathan Kite), blagajnikom Earlom (Garrett Morris), vlasnikom zalogajnice Hanom (Matthew Moy), te urnebesnom susjedom Sophie (Jennifer Coolidge) - Max i Caroline približavaju se svom cilju. Njih dvije sad prodaju Maxine domaće kolačiće iz prostorije koju su našle skrivenu u zalogajnici. Budući da gleda prema ulici, imaju savršeno mjesto za štand s kolačićima! Na početku četvrte sezone humoristične serije, djevojke će biti oduševljene kada dobiju ponudu da se na njihovu štandu snima reality show o Kardashianima! Max i Caroline također će biti uhićene prilikom pokušaja da dođu do prstenja koje je jedna od njih ostavila kod dečka s kojim je provela noć. Za to vrijeme traju pripreme za Sophieno vjenčanje. U ovoj sezoni gostujuće zvijezde uključuju Kim Kardashian West, Jesseja Metcalfea i mnoge druge!Nagrade i nominacije:

• PRIMETIME EMMY AWARDS
- 2015. – nominacija u kategoriji izvanrednog dizajna produkcije u polusatnom ili kraćem programu
- 2012.-2015. - nominacija u kategoriji izvanrednog ostvarenja u kinematografiji u seriji snimanoj s više kamera
- 2015., 2012. - nominacija u kategoriji izvanredne montaže slike u humorističnoj seriji
- 2013.– nominacija u kategoriji
- 2012. – nagrada za izvanrednu umjetničku direkciju u seriji snimanoj s više kamera

• PEOPLE'S CHOICE AWARDS
- 2015.,2014. – nominacija u kategoriji omiljene humoristične serije
- 2014. – nominacija u kategoriji omiljenih prijateljica s televizije
- 2012. – nagrada za omiljenu novu humorističnu seriju

• TEEN CHOICE AWARDS
- 2013. – nominacija u kategoriji najbolje humoristične serije
- nominacija u kategoriji najbolje nove ženske televizijske uloge (Beth Behrs)

• TV GUIDE AWARDS
- 2013. – nominacija u kategoriji omiljene humoristične serije
- 2012. – nominacija u kategoriji omiljene nove TV serije

• BMI FILM & TV AWARDS
- 2013. – nagrada za najbolju glazbu u TV seriji (Peter Bjorn and John)

• YOUNG ARTIST AWARDS
- 2013. – nominacija kategoriji najbolje gostujuće glumačke izvedbe u TV seriji za glumce od 11 do 13 godina (Jake Elliott)


 

O glumcima:

KAT DENNINGS
(Max Black)


Dennings je postala poznata po ulogama u filmu 'Nick i Norah: Spoj za jednu noć', za koji ju je Međunarodna novinarska akademija nominirala za nagradu Satellite, i onoj u filmu 'Junfer u četrdesetoj'. Glumila je u filmskoj adaptaciji serije stripa 'Thor' zajedno s Natalie Portman, Chrisom Hemsworthom i Stellanom Skarsgårdom. Dennings također glumi u sljedećim filmovima: 'Zemlja snova', 'Defendor', 'Čarobni kamen', 'The Answer Man', 'Kućna zečica', 'Charlie Bartlett', 'Digni glas', 'U dolini', 'London' i 'Kuća debele mame 2'. Godine 2005. izabrana je da sudjeluje na prestižnom Sundance Filmmaker's Labu na kojemu je s Robertom Redfordom radila na 'Zemlji snova' Dantea Harpera.


BETH BEHRS
(Caroline Channing)

Behrs je rođena u Lancasteru u Pennsylvaniji, a odrasla u Lynchburgu u Virginiji. Počela je glumiti u kazalištu kad je imala pet godina. Kad je imala 15, njezina se obitelj preselila u okrug Marin blizu San Francisca, gdje je Behrs počela studirati i glumiti u Tonyjem nagrađivanom Američkom konzervatorskom kazalištu (ACT). Dok je studirala na ACT-u, glumila je u svjetskoj premijeri mjuzikla 'Conversations: The Music of Simon and Garfunkel' i premijeri kazališnog komada Jeffreyja Hatchera na Zapadnoj obali, 'Korczak's Children'. Također je glumila u televizijskim reklamama i pozirala na plakatima.

GARRETT MORRIS
(Earl)

Morris je scenarist, glumac, pjevač, skladatelj i komičar s više od 50 godina iskustva u zabavljačkoj industriji. Rođen i odrastao u New Orleansu, Morris je glumio od malih nogu. Kao član baptističke crkve u kojoj je njegov djed propovijedao, otkrio je svoju strast kada je pjevao u crkvenom zboru i sudjelovao u crkvenim predstavama. Nakon što je završio studij za glas i skladanje na Sveučilištu Dillard, preselio se u New York kako bi nastavio usavršavati svoj vokal na Juilliardu. Morris, koji je bio dio prvotne glumačke postave u legendarnoj emisiji sa skečevima 'Saturday Night Live', a odigrao je više od 70 uloga u filmovima i na televiziji. Njegove televizijske uloge uključuju 'The Jamie Foxx Show', 'Martin', 'Hunter', 'The Jeffersons', a glumio je i u 'Besramnicima'. Morris se pojavljuje u sljedećim filmovima: 'Cooley High', 'Car Wash' i 'Jackpot', za koji je bio nominiran za nagradu Spirit. Također je surađivao kao režiser na nagrađivanom kratkometražnom filmu 'Lying Right Here'.


JONATHAN KITE
(Oleg)

Rođen i odrastao u Chicagu, Kite je ušao u svijet kazališta komedije vrlo rano. Diplomirao je umjetnost kazališne glume na Sveučilištu Illinois Urbana – Champaign i istovremeno radio improvizacije sa skupinom Second City. Godine 2003. Kite se preselio u Los Angeles kako bi radio na svojoj glumačkoj karijeri. Kite se pojavljuje u televizijskim serijama 'Odgoj za početnike' i 'In the Flow with Affion Crockett'.


 

MATTHEW MOY
(Han Lee)

Rođen i odrastao u San Franciscu, Moy je slijedio svoju ljubav prema animiranim filmovima i počeo studirati čitanje tekstova. Imao je zapažene uloge u uspješnim televizijskim serijama kao što su 'Stažisti', 'iCarly' i 'Kako sam upoznao vašu majku', a posuđuje glas u humorističnoj animiranoj seriji 'Steven Universe'.


JENNIFER COOLIDGE
(Sophie)

Coolidge je rođena u Bostonu, a diplomirala je kazalište na koledžu Emerson, nakon čega se odselila u Los Angeles. Ondje se pridružila poznatoj trupi komičara Groundlings, gdje je nastupala uz Willa Ferrella. Svoju prvu televizijsku ulogu ostvarila je u devedesetima u legendarnoj humorističnoj seriji 'Seinfeld', nakon čega je glumila i u serijama 'Saturday Night Special', 'King of the Hill', 'Frasier', 'Prijetelji', 'Svijet prema Jimu', 'Joey', 'Reži me', 'Tajni život američkog tinejdžera' i 'Glee'.Osim na televiziji, ostvarila je i brojne zapažene uloge na velikome platnu. Tako ju je publika imala prilike vidjeti u filmovima kao što su 'Plavuša s Harvarda', 'Prave face', 'Austin Powers 2: Špijun koji me hvatao', 'Zoolander', 'Seks i grad', 'Pepeljuga' i 'U parku Jane Austen', no najpoznatija je po ulozi Stiflerove majke u svim nastavcima komedije 'Američka pita'.


 

Četvrtu sezonu serije 'Cure bez love' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV.

 

 

 

 

 

 Tagovi