.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Cure bez love, 2.-6. svibnja

img placeholder
,
hr_HR

Max odluči prijaviti se u slastičarsku školu na Manhattanu pa za prijamni ispit peče pitu.

3. sez., 1.-2. ep. - 2. svibnja

U prvoj epizodi treće sezone Maxin i Carolinein posao cvjeta kad se proširi glas o šokantnoj nezgodi jedne rock-zvijezde.

 

Caroline preko interneta pokušava prikupiti novac za skupe hlače. U međuvremenu Maxin novi pametni telefon postaje kamen spoticanja između nje i Caroline.

 


3. sez., 3.-4. ep. - 3. svibnja

Kad Max poblesavi za starom mačkom lutalicom koja se mota oko njihova stana, Caroline je pokušava uvjeriti da joj moraju pronaći bolji dom. No baš kad pomisle da su ga našle, mačkina se sudbina preokrene.

 

Kad Max i Caroline ne mogu shvatiti kako se upotrebljava novi aparat za cappuccino koji su kupile za trgovinu, privremeno se zapošljavaju kao baristice da bi pohvatale konce.

 

 

3. sez., 5.-6.  ep. - 4. svibnja

Kad Max i Caroline padne promet jer svi polude za spojem kroasana i krafne, smisle vlastiti trend: kombinaciju kolača i prženih krumpirića.

 

Kad Caroline kupi ekstenzije za kosu zajedničkim sredstvima, zbog osjećaja krivnje kupi Max novu posteljinu. No staru posteljinu daruje ne znajući da jastučnica Max ima sentimentalnu vrijednost. Cure pribjegavaju krajnjim mjerama da bi vratile Maxinu voljenu jastučnicu.

 

 

3. sez., 7.-8. ep. - 5. svibnja

Nakon što Han pošalje fotografiju striptizete svojoj majci u Koreji tvrdeći da mu je to djevojka, preklinje Max i Caroline da pronađu tu ženu i nagovore je da glumi njegovu djevojku za vrijeme majčina posjeta.

 

Kad se dečko koji je trebao odvesti Caroline u jedan od najpopularnijih restorana u gradu ne pojavi, ona i Max odluče iskoristiti rezervaciju za kojom svi žude.

 

 

 

3. sez., 9.-10. ep - 6. svibnja

 

Max odluči prijaviti se u slastičarsku školu na Manhattanu pa za prijamni ispit peče pitu. GILLES MARINI (Seks i grad, Zamijenjene pri rođenju, Braća i sestre) pojavljuje se u ulozi Nicolasa, zgodnoga francuskoga vrhunskog slastičara koji je vlasnik škole i predavač. MARY LYNN RAJSKUB (24) pojavljuje se u ulozi Bebe, neurotične slastičarke koja radi na recepciji.

Max pokušava ostaviti dobar dojam prvog dana u školi, no otkrije da je razredni klaun Deke (ERIC ANDRÉ – Pripravnici, Ne vjeruj susjedi iz stana br. 23) strahovito ometa, ali i zanima. U međuvremenu se Caroline sređuje da bi impresionirala Maxina zgodnog nastavnika Nicolasa (GILLES MARINI). U gostujućim ulogama gledamo i MARY LYNN RAJSKUB kao Bebe.

>>>> Cure bez love, 9.-13. svibnja

 

 


 Tagovi