CSI: Miami, 3. sezona

CSI: MIami, 3. sezona - 3
,
CSI: MIami, 3. sezona - 3
hr_HR

PON - PET 14.50

(CSI: Miami), 2004–2005., SAD, kriminalistička serija
Izvršni producenti: Jerry Bruckheimer, Carol Mendelsohn, Ann Donahue, Anthony E. Zuiker, Jonathan Littman

Glume:
David Caruso kao Horatio Caine
Emily Procter kao Calleigh Duquesne
Adam Rodriguez kao Eric Delko
Khandi Alexander kao Alexx Woods
Rory Cochrane kao Tim Speedle

Doma TV  donosi treću sezonu nagrađivane forenzičke serije 'CSI: Miami' u kojoj kultni detektiv Horatio Cane i njegov tim ne prestaju oduševljavati svojom zapanjujućom sposobnošću za rješavanjem najzamršenijih zločina. Treća sezona donosi pregršt novih misterioznih zločina koji će se iz epizode u epizodu predstavljati kao izazov briljantnom timu.

 

O GLUMCIMA:

DAVID CARUSO (Horatio Caine)
David Caruso dobio je pohvale kritičara, nagradu Zlatni globus te nominaciju za nagradu Emmy za ulogu detektiva Johna Kellyja u seriji Njujorški plavci. Poslije je glumio u televizijskoj seriji Michael Hayes u produkciji televizijske kuće CBS. Neki od filmova u kojima je glumio su Dokaz života, Session 9, Oficir i džentlmen, Kineska djevojka, Kralj New Yorka, Jedna žena i dva muškarca, Poljubac smrti, Ljubavna ucjena, Kobni potez i Bešćutni.

EMILY PROCTER (Calleigh Duquesne)
Dok je studirala novinarstvo i ples na sveučilištu East Carolina University, Emily Procter radila je kao voditeljica vijesti u televizijskoj kući WITN u obližnjem Greenvilleu u Sjevernoj Karolini. Nakon diplome odselila se u Los Angeles kako bi ostvarila glumačku karijeru.

RORY COCHRANE (Tim Speedle)
Rory Cochrane imao je debitantsku ulogu u filmu Fathers and Sons, s kolegom Jeffom Goldblumom. Nakon te uloge uslijedila je sjajna uloga Slatera, dražesnog hašomana u kultnom hit-filmu Munjeni i zbunjeni.

ADAM RODRIGUEZ (Eric Delko)
Kada je sportska ozljeda poremetila Adamu Rodriguezu planove u srednjoj školi, njegovi snovi o tome da postane profesionalni igrač bejzbola propali su i odlučio se usredotočiti na glumu. Okušao se u dječjem kazalištu u svom rodnom New Yorku i s 10 je godina išao na audiciju za ulogu u seriji Cosby Show.

KHANDI ALEXANDER (Alexx Woods)
Khandi Alexander vjerojatno je najpoznatija televizijskim publikama po ulogama u seriji News Radio i televizijskoj miniseriji The Corner, ali i ponavljajućoj ulozi u seriji Hitna služba. Ostale televizijske serije u kojima je glumila su Zakon i red: Odjel za žrtve, Njujorški plavci, Heroji iz strasti, Cosby, Rude Awakening, Nikita i The Edge.

Treću sezonu hvaljene kriminalističke serije 'CSI: Miami' na Doma TV-u! Više o trećoj sezoni saznajte OVDJE.
 Tagovi