CSI: Miami, 27- 31. svibnja

csi miami, 1. sezona - 1
,
hr_HR

Doma TV na ekrane donosi kriminalističku seriju 'CSI: Miami' koja prati ekipu istražitelja u vrućem i tropskom okruženju Miamija, mjestu gdje se sreću različite kulture. Kombiniranjem tradicionalnih metoda rješavanja zločina i suvremene tehnologije, ovaj tim brani sjećanja na žrtve koje to ne mogu učiniti u svoje ime.

14. - 15. epizoda - 27. svibnja

Goli muškarac pronađen je mrtav. Zavezan je za krevet, seksualno napadnut i zatim ugušen. Horatio ispituje žrtve silovatelja i pronalazi ukradene stvari u kući pokojnika koje ga odvode do sumnjivca. U međuvremenu, CSI mora istražiti i ubojstvo vlasnika krematorija, ali uskoro se saznaje da je nedavno preminuli imao nekoliko mračnih tajni.

Kriminalistički forenzičari pronalaze raspadajuće tijelo ovisnika o drogama, podvrgnuto visokom stupnju radijacije. Horatia trag vodi do odvjetnice koja se bavi slučajevima zaštite okoliša i koja umire od trovanja radijacijom. No ona odbija suradnju jer želi zaštititi slučaj koji vodi protiv kompanije za proizvodnju lijekova.

16. - 17. epizoda - 28. svibnja

Istočnoeuropski imigrant izboden je na smrt dok je promatrao peep show. Jedini svjedok je striptizeta koja ga je zabavljala u trenutku kada je ubijen. No nju ubrzo usmrti auto koji pobjegne s mjesta nesreće. Horatio ispituje njezinog svodnika, a ujedno i supruga, o tome kako je provodila vrijeme nakon posla. Suprug je sljedeća žrtva, a kriminalistički forenzičari pronalaze zagonetan DNK uzorak u njihovoj sobi, koji će ih približiti rješenju slučaja.

Podignuta je optužnica protiv supruga članice vijeća, osumnjičenog za ubojstvo njihove kućne pomoćnice, s kojom je bio u vezi. Ali slično ubojstvo dogodi se dok je glavni osumnjičeni u pritvoru pa Horatio posumnja da se priprema suđenje nedužnom čovjeku.

18. - 19. epizoda - 29. svibnja

Oružana grupa napada vozilo koje prevozi drogu koja je dokazni materijal i ubija nekoliko policajaca. CSI mora pronaći krivce, ali stvari postaju teže kad oni sami postanu osumnjičenici.

Horatio istražuje smrt 27-godišnjakinje koja je pronađena mrtva pokraj bazena s dvije prostrijelne rane u glavi. U početku sumnja da je ona žrtva profesionalnog ubojica, ali istragu ometaju šerifi i FBI.

20. - 21. epizoda - 30. svibnja

Horatio se iznenadi kada ga čovjek kojeg je strpao iza rešetaka zatraži da pronađe njegovog nestalog sina. Forenzičari istragom ne otkrivaju ništa neobično osim znakova tipičnog tinejdžerskog buntovništva, no kada Calleigh primijeti čitav šaržer metaka ispaljen u stablo u dvorištu kuće, svi postaju svjesni opasnosti koja prijeti školarcima. Istražitelji kreću u utrku s vremenom kako bi pronašli dječaka i spriječili tragediju. U međuvremenu, Speedle istražuje slučaj čovjeka koji je umro od posljedica gušenja.

Iako su ljetni praznici pred vratima, kriminalistički forenzičari ne razmišljaju o odlasku na odmor. Pred njima su dva smrtna slučaja koja moraju riješiti. Mrtva djevojka pronađena je na plaži, a počinitelj gnusnog ubojstva mogao bi biti serijski ubojica koji grize svoje žrtve. U međuvremenu, Calleigh i Delko istražuju smrt studenta koji se utopio u bazenu motela. Prijatelji s kojima je bio tvrde da je to bila nesreća, no dokazi govore suprotno.

22. - 23. epizoda - 31. svibnja

Pirotehnika koju je koristio DJ za svog nastupa uzrokovala je požar u popularnom noćnom klubu u Miamiju. Žrtava i ranjenih je mnogo. Speedle i Delko, koji su i sami uživali u provodu, jedva su se spasili. Uskoro se pridružuju timu forenzičara u istrazi koja, pronalaskom tijela konobara izbodenog na smrt, otkriva da se vatra nije slučajno rasplamsala.

Horatio, Speedle i Delko nađu se u opasnosti kada za vrijeme istrage brutalnog ubojstva eksplodira bomba. Ubojica je ovisnik o metafetaminu, no dokazi su uništeni u eksploziji pa je pred forenzičarima težak zadatak. U međuvremenu, Calleigh dolazi na mjesto zločina i shvaća da je žrtva jedan od Alexxovih najbližih prijatelja. I dok Alexx tješi udovicu, Calleigh odgonetava slučaj koji se isprva činio samo kao rezultat niza slučajnosti.

Seriju 'CSI: Miami' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!


 Tagovi