CSI Miami, 18. - 22. svibnja

CSI, 2. sezona
,
CSI, 2. sezona
hr_HR

Forenzička drama brzog tempa 'CSI: Miami' prati ekipu istražitelja iz južne Floride koji se koriste najsofisticiranijim znanstvenim metodama, ali i konvencionalnim policijskim radom u svrhu rješavanja zločina...

2. sezona, epizoda 7 - 18. svibnja

Na Grand Prixu američki vozač utrka stane na ugibalištu kako bi u deset sekundi promijenio gume i natočio gorivo u auto. Odjednom Petrie, koji tankira auto, primijeti da mu bijele rukavice postaju čađave i nakon toga se pretvori u buktinju. Iako doktor izjavi da je riječ o nesretnom slučaju, Horatio je siguran da je pred njim slučaj ubojstva. Istragu požuruje vlasnik trkališta, odlučan u namjeri da već drugi dan održi sljedeću utrku, no Horatiu je pravda mnogo važnija od sporta...

2. sezona, epizoda 8 - 19. svibnja

Za vrijeme dežurstva portir uspješne tvrtke ugleda sjenu kako nestaje iza ugla. Slijedeći je primijeti kako iz jednog ureda treperi čudno svjetlo pa odluči pogledati što je to. U uredu pronalazi tijelo Stevena Bremena, koji je iskrvario na svojem radnom mjestu. Horatio i Yelina utvrđuju kako je Steven ubijen nazubljenim lovačkim nožem, a pregledavajući njegovo računalo nailaze na spomen nepoznatog ženskog imena. Tko je zagonetna Amanda i je li možda ona ubojica? Horatiju uslijedi još jedno iznenađenje, u njegovoj ga kući dočeka crvenokosa djevojčica koja ga podsjeti na njegovog mrtvog brata, Raymonda.

2. sezona, epizoda 9 - 20. svibnja

Četvorica burzovnih mešetara tijekom zajedničkog ribolova ugledaju ženu kako leži na bovi, no prije nego što su uspjeli reagirati, morski je pas odvuče pod vodu. Alexx i Yelina pregledavaju žrtvine ostatke i, nakon dolaska Horatia na mjesto zločina, zamijete prostrijelnu ranu, koja je, kako će se kasnije pokazati, nastala prije napada morskog psa. Daljnjom istragom dolazi se do zaključka da je ubojica netko od službenih ljudi, a Delko je prisiljen tu činjenicu skrivati od Horatia.

2. sezona, epizoda 10 - 21. svibnja

Zaljubljeni par na tajnom sastanku u trenucima nježnosti primjećuje kako nešto svjetluca u mraku. Ubrzo otkrivaju smežurano mrtvo tijelo djevojke. Sljedećeg jutra, Horatio, Alexx i Yelina pregledavaju tijelo žrtve i otkrivaju kako djevojka nije ubijena na mjestu na kojem je pronađena tako da, osim pronalaženja ubojice, moraju istražiti i način na koji je preminula. Istražitelji ne mogu identificirati žrtvu jer kod sebe nije imala dokumente, njezini otisci prstiju nigdje nisu pohranjeni, a nitko nije prijavio nestanak djevojke. Tijekom istrage istražitelji otkrivaju kako je jadna djevojka žrtva besposlenih bogataša i njihove bolesne igre otmice.

2. sezona, epizoda 11 - 22. svibnja

Zabavljajući se promatranjem susjeda, tinejdžer ostane šokiran kad kroz leću svog teleskopa ugleda obješenog muškarca. Horatio i Yelina otkrivaju da je to Carlos Gazra, anesteziolog iz obližnje klinike za estetsku kirurgiju, a Delko, nakon detaljnog pregleda užeta, zaključuje kako Carlos nije počinio samoubojstvo. Istraga dalje pokaže kako je Carlos posljednjih dana bio dosta povučen jer ga je jako potresla smrt njegove pacijentice. Nakon njezine ekshumacije, istražitelji otkrivaju kako u ovome slučaju postoji i druga žrtva zločina.

Legendarnu seriju 'CSI Miami' ne propustite od ponedjeljka do subote u popodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi