CSI: Cyber, 7. - 11. siječnja

Slika nije dostupna
,
Slika nije dostupna
hr_HR

Popularna kriminalistička hit serija 'CSI' koja prikazuje tim forenzičara kojima je na čelu detektiv Gil Grissom.

2.sez., 7. - 8. ep. - 7. siječnja

Kad provalnik ubije ženu za vrijeme videochata s roditeljima, Averyne vještine dolaze na kušnju jer mora razgovarati s jedinim svjedokom, Tristanom Jenkinsom (Matt Lanter), susjedom koji pati od agorafobije i PTSP-a. Kad Averyna prijatelja, agenta Interpola, ubije broj jedan s FBI-eve cyber liste najtraženijih kriminalaca, Avery riskira svoj život kako bi uhvatila ubojicu, najzloglasnijeg i najopasnijeg dilera s dubokog weba.
 

2.sez., 9. - 10. ep. - 8. siječnja

Cyber-tim istražuje ubojstvo hakera koji je imao zadatak izbrisati komentare žrtve napada s web-stranice na kojoj se ljudi ispovijedaju.
Kad nevini promatrač pogine nakon što deseci bankomata iznenada počnu izbacivati novac na ulicu, cyber-tim istražuje pljačku banke koju je izveo pravi cyber Robin Hood.

2.sez., 11. - 12. ep. - 9. siječnja

Kad cyber-tim istražuje ono što se čini kao hakiranje komunikacijskog sustava kontrole leta, pojavi se mnogo veća prijetnja jer iz čista mira nestane zrakoplov, što je prvi slučaj cyber-otmice na svijetu.
Kad stanovnici New Yorka pozivom na 911 ne uspijevaju dobiti policiju, cyber-tim uviđa da je računalni virus koji se prenosi zrakom zarazio mobitele te moraju pronaći odgovornog hakera. D. B. upoznaje jednu ženu (Kelly Preston) nakon što slučajno odgovori na SMS.
 


2.sez., 13. - 14. ep. - 10. siječnja

Avery i cyber-tim pokušavaju surađivati s crackericom Stellom Kaine (Kelly Osbourne) kako bi pronašli hakera koji je podigao krađu identiteta na novu razinu i digitalno „ubio“ Averyna bivšeg muža.
Nakon što pronađu mrtvu trkačicu, cyber-tim s pomoću fitness trackera koji je nosila rekonstruira njezino kretanje noć prije smrti.
 


2.sez., 15. - 16. ep. - 11. siječnja

Najzloglasniji cyber-kriminalac Python vraća se kako bi oteo Averynu surogat-kćer pa tim mora razbiti niz složenih kodova kako bi joj spasio život. Cyber-tim traži osvetnika koji ubija prekršitelje koji su objavili sporne objave na društvenim mrežama.
 

 

Drugu sezonu serije 'CSI: Cyber' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi