.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

CSI: Cyber, 28. kolovoza - 1. rujna

img placeholder
,
hr_HR

Doma TV donosi najnoviji spin-off iz jedne od najuspješnijih televizijskih franšiza, 'CSI'. Serija se temelji na stvarnim iskustvima istaknute američke cyber psihologinje, a prati ekipu stručnjaka FBI-a na čelu sa specijalnom agenticom Avery Ryan (Patricia Arquette) koja se bavi rješavanjem zamršenih zločina koji ne bi mogli biti izvedeni bez interneta i moderne tehnologije.

2.sez., 8.ep

Kad Averyna prijatelja, agenta Interpola, ubije broj jedan s FBI-eve cyber liste najtraženijih kriminalaca, Avery riskira svoj život kako bi uhvatila ubojicu, najzloglasnijeg i najopasnijeg dilera s dubokog weba.

2.sez., 9.ep

Cyber-tim istražuje ubojstvo hakera koji je imao zadatak izbrisati komentare žrtve napada s web-stranice na kojoj se ljudi ispovijedaju.

2.sez., 10.ep

Kad nevini promatrač pogine nakon što deseci bankomata iznenada počnu izbacivati novac na ulicu, cyber-tim istražuje pljačku banke koju je izveo pravi cyber Robin Hood.

2.sez., 11.ep

Kad cyber-tim istražuje ono što se čini kao hakiranje komunikacijskog sustava kontrole leta, pojavi se mnogo veća prijetnja jer iz čista mira nestane zrakoplov, što je prvi slučaj cyber-otmice na svijetu.

2.sez., 12-13.ep

Kad stanovnici New Yorka pozivom na 911 ne uspijevaju dobiti policiju, cyber-tim uviđa da je računalni virus koji se prenosi zrakom zarazio mobitele te moraju pronaći odgovornog hakera. D. B. upoznaje jednu ženu (Kelly Preston) nakon što slučajno odgovori na SMS.

Avery i cyber-tim pokušavaju surađivati s crackericom Stellom Kaine (Kelly Osbourne) kako bi pronašli hakera koji je podigao krađu identiteta na novu razinu i digitalno „ubio“ Averyna bivšeg muža.

 

 

 Tagovi