CSI: Cyber, 24 - 26. svibnja

CSI: Cyber, 2. sezona - 1
,
hr_HR

Specijalna agentica Avery Ryan, koju utjelovljuje dobitnica Oscara Patricia Arquette, vodi FBI-jev Odjel za cyber-kriminal.

2. sezona, epizoda 7 - 24. svibnja

Kad provalnik ubije ženu za vrijeme videochata s roditeljima, Averyne vještine dolaze na kušnju jer mora razgovarati s jedinim svjedokom, Tristanom Jenkinsom (Matt Lanter), susjedom koji pati od agorafobije i PTSP-a.

2. sezona, epizoda 8 - 9 - 25. svibnja

Kad Averyna prijatelja, agenta Interpola, ubije broj jedan s FBI-eve cyber liste najtraženijih kriminalaca, Avery riskira svoj život kako bi uhvatila ubojicu, najzloglasnijeg i najopasnijeg dilera s dubokog weba.

Cyber-tim istražuje ubojstvo hakera koji je imao zadatak izbrisati komentare žrtve napada s web-stranice na kojoj se ljudi ispovijedaju.


2. sezona, epizoda 10 -11 - 26. svibnja

Kad nevini promatrač pogine nakon što deseci bankomata iznenada počnu izbacivati novac na ulicu, cyber-tim istražuje pljačku banke koju je izveo pravi cyber Robin Hood.

Kad cyber-tim istražuje ono što se čini kao hakiranje komunikacijskog sustava kontrole leta, pojavi se mnogo veća prijetnja jer iz čista mira nestane zrakoplov, što je prvi slučaj cyber-otmice na svijetu.

Seriju 'CSI: Cyber' ne propustite pratiti vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi